Preslatko!

Ostao zatečen u krevetu: Jedna od najljepših žena na svijetu suprugu pripremila neodoljivo iznenađenje

Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Priyanka Chopra, Nick Jonas (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Instagram) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Instagram) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) +0 Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Galerija

Priyanka Chopra poklonila je Nicku Jonasu malenog psa.

Glumica i bivša misica Priyanka Chopra i njezin suprug, glazbeni Nick Jonas i više su nego spremni proslaviti prvu godišnjicu braka koju će obilježiti prvog prosinca.

Pogledaj i ovo Priyanka Chopra i Nick Jonas Kakav par! Zbog razlike u godinama rijetki su vjerovali da će uspjeti, ali njihova je ljubav iz dana u dan sve jača!

37-godišnja Priyanka tim je povodom odlučila deset godina mlađeg Nicka iznenaditi poklonom koji vjerojatno neće nikad zaboraviti. Snimku slatkog iznenađenja podijelila je i sa svojim obožavateljima na profilu na Instagramu, u kojem možemo vidjeti da je Nick, malo je reći, doista ostao zatečen u jednom trenutku.

Naime, lijepa je glumica odlučila nabaviti štene njemačkog ovčara i snimiti trenutak u kojem budi uspavanog Nicka u krevetu. Priyanka mu na početku videa poželi dobro jutro nakon čega podiže psa na krevet, ili točnije na samoga Nicka. Nick isprva nije shvatio što ga je zadesilo, dok mu je psić na prvu odlučio posvetiti svu svoju pažnju i znatiželju.

"Pri je jutros stigla kući s apsolutno najboljim iznenađenjem. Dozvolite da vas upoznam s našim novim psićem Ginom zbog kojeg ne skidam osmijeh s lica od jutros, kada sam se probudio i nakon što sam shvatio što se događa. Hvala Priyanka", poručio joj je Nick.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Par nije gubio vrijeme pa su novom ljubimcu već otvorili i vlastiti profil na Instagramu.

Nick i Priyanka vjenčali su se 1. prosinca 2018. godine, nakon što je pala prosidba nekoliko mjeseci ranije, točnije u lipnju. Prva svadbena svečanost upriličena je u Nickovu rodnom Teksasu, a a druga u Priyankinoj rodnoj zemlji Indiji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene