Priyanka Chopra oduševljava svojim izgledom. Nekoć je bila Miss svijeta, a danas ne izgleda ništa manje sjajno.

Galerija


Priyanka Chopra titulu Miss svijeta odnijela je 2000., kada joj je bilo 18 godina. Danas ova sretno udana ljepotica izgleda još ljepše no prije, a to dokazuju i najnovije fotke s njezina odmora u Miamiju. 

Vezani članci Bazen, ilustracija MVEP osudio odluku da se bazen u Crnoj Gori nazove po čuvaru logora Morinj: "Takva odluka nije u duhu dobrosusjedskih odnosa" Priyanka Chopra i Nick Jonas - 1 Ne mogu obuzdati strasti ni na obiteljskom ručku, a zaprosio ju je nakon dva mjeseca veze pa dokazao da je to bio pametan potez!

Priyanka je snimljena kako u društvu Sophie Turner uživa u bazenu njihove vile. Šećući u jednodijelnom badiću bordo boje koji izgleda kao da je napravljen od lateksa, Priyanka je pokazala kako je i dalje predivna žena kakva je bila i prije 19 godina kada se proslavila. 

Opuštena, mokra i preplanula, lijepa Priyanka svojom je pojavom oduzimala dah. 

Zvijezda Bollywooda dobro se zabavljala u društvu šogorice Turner i njihovih psića. Sophie i Priyanka sprijateljile su se i upoznale preko svojih muževa, braće Jonas. 

Sophie se udala za Joea Jonasa ove godine u Las Vegasu i Francuskoj, a Priyanka i Nick Jonas vjenčali su se u Indiji u Jodhpuru prošle godine. 

Angelina Jolie najstarijeg sina posvojila je kad je imao samo 7 mjeseci, pogledajte kako izgleda danas