Predivna Indijka

Titulu najljepše žene svijeta stekla je prije 19 godina, a ove fotografije dokazuju da je i dalje opravdava

Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Instagram) Priyanka Chopra, Nick Jonas (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) +4 Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Galerija

Priyanka Chopra oduševljava svojim izgledom. Nekoć je bila Miss svijeta, a danas ne izgleda ništa manje sjajno.

Priyanka Chopra titulu Miss svijeta odnijela je 2000., kada joj je bilo 18 godina. Danas ova sretno udana ljepotica izgleda još ljepše no prije, a to dokazuju i najnovije fotke s njezina odmora u Miamiju. 

Pogledaj i ovo Priyanka Chopra sve je oduševila! Bivša Miss svijeta pozirala u badiću s hrvatskim kockicama, ova njezina fotografija prikupila je više od pet milijuna lajkova!

Priyanka je snimljena kako u društvu Sophie Turner uživa u bazenu njihove vile. Šećući u jednodijelnom badiću bordo boje koji izgleda kao da je napravljen od lateksa, Priyanka je pokazala kako je i dalje predivna žena kakva je bila i prije 19 godina kada se proslavila. 

Opuštena, mokra i preplanula, lijepa Priyanka svojom je pojavom oduzimala dah. 

Zvijezda Bollywooda dobro se zabavljala u društvu šogorice Turner i njihovih psića. Sophie i Priyanka sprijateljile su se i upoznale preko svojih muževa, braće Jonas. 

Sophie se udala za Joea Jonasa ove godine u Las Vegasu i Francuskoj, a Priyanka i Nick Jonas vjenčali su se u Indiji u Jodhpuru prošle godine. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maddox Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Maddox Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) +2 Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Celebrity Angelina Jolie najstarijeg sina posvojila je kad je imao samo 7 mjeseci, pogledajte kako izgleda danas

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene