Priyanka Chopra oduševljava svojim izgledom. Nekoć je bila Miss svijeta, a danas ne izgleda ništa manje sjajno.

Galerija


Priyanka Chopra titulu Miss svijeta odnijela je 2000., kada joj je bilo 18 godina. Danas ova sretno udana ljepotica izgleda još ljepše no prije, a to dokazuju i najnovije fotke s njezina odmora u Miamiju. 

Vezani članci Lizzie Cundy Možda ova poznata Britanka i ima 51 godinu, ali njezin vatreno seksi izgled priča sasvim drugu priču... Georgina Rodriguez Nije ni čudo da je zavela najslavnijeg nogometaša svijeta kada ima guzu savršenu iz svakog kuta

Priyanka je snimljena kako u društvu Sophie Turner uživa u bazenu njihove vile. Šećući u jednodijelnom badiću bordo boje koji izgleda kao da je napravljen od lateksa, Priyanka je pokazala kako je i dalje predivna žena kakva je bila i prije 19 godina kada se proslavila. 

Opuštena, mokra i preplanula, lijepa Priyanka svojom je pojavom oduzimala dah. 

Zvijezda Bollywooda dobro se zabavljala u društvu šogorice Turner i njihovih psića. Sophie i Priyanka sprijateljile su se i upoznale preko svojih muževa, braće Jonas. 

Sophie se udala za Joea Jonasa ove godine u Las Vegasu i Francuskoj, a Priyanka i Nick Jonas vjenčali su se u Indiji u Jodhpuru prošle godine. 

Angelina Jolie najstarijeg sina posvojila je kad je imao samo 7 mjeseci, pogledajte kako izgleda danas