Priyanka Chopra i Meghan Markle prijateljice su od 2016. godine, a svi su komentirali njezinu reakciju kada je na Wimbledonu srela Kate Middleton i princa Williama.

Galerija


Prijateljica Meghan Markle, glumica Priyanka Chopra, odlučila je ignorirati princa Williama i Kate Middleton prije nekoliko dana na Wimbledonu, a njezina snimka postala je viralna. Na snimci se vidi kako svi plješću princu i njegovoj supruzi dok su dolazili na finale Wimbledona u subotu, a samo Priyanka to nije učinila.

Vezani članci Princ William Malo kome je promaknuo detalj iza Williamovih leđa, ponovno je dirnuo Britance koji mu šalju jasne poruke Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan pokušavaju utišati nova šuškanja koja bi im mogla nanijeti štetu i dodatno narušiti njihov imidž

Društvene mreže nakon toga su preplavili komentari u kojima mnogi govore kako je Priyanka odlučila ignorirati kraljevski par zbog detalja koje je Meghan rekla u intervjuu Opri Winfrey u ožujku ove godine. Između ostalog, ispričala je kako ju je Kate natjerala u plač, a čini se da njezinoj prijateljici to nije najbolje sjelo.

"Začudila me ta razina neodgoja kod Priyanke", "Samo činjenica da nije ni pogledala u njihovu smjeru mi je dovoljna", "I ja bih učinila isto da netko govori ružno o mojoj prijateljici", samo su neki od komentara na Twitteru.

Priyanka Chopra i Meghan Markle inače su prijateljice od siječnja 2016. godine, kada su se upoznale na jednoj gala večeri. Odonda su cijelo vrijeme u kontaktu, a obje su komentirale kako su oduševljene jedna drugom te im prijateljstvo puno znači. Supruga princa Harryja inače nije najpopularnija među članovima njegove obitelji, pogotovo nakon što je javno iznijela brojne detalje o životu u palači.

Tijesna haljina jedva je obuzdala njezine grudi, oprezno je koračala zbog hrabrog modnog dodatka koji je odabrala

Kad je iskoračila iz limuzine, nitko nije mogao skinuti pogled s njezine zaista osobite haljine