snimka obišla svijet

Svi bruje o reakciji Meghanine bliske prijateljice kada je srela Kate Middleton i princa Williama: "To je stvar neodgoja!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Priyanka Chopra i Meghan Markle prijateljice su od 2016. godine, a svi su komentirali njezinu reakciju kada je na Wimbledonu srela Kate Middleton i princa Williama.

Prijateljica Meghan Markle, glumica Priyanka Chopra, odlučila je ignorirati princa Williama i Kate Middleton prije nekoliko dana na Wimbledonu, a njezina snimka postala je viralna. Na snimci se vidi kako svi plješću princu i njegovoj supruzi dok su dolazili na finale Wimbledona u subotu, a samo Priyanka to nije učinila.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Čiji potez je bolji? I Harry i Meghan suočili su se s optužbama za fotošopiranje, evo kako su se oni snašli u svom slučaju

Društvene mreže nakon toga su preplavili komentari u kojima mnogi govore kako je Priyanka odlučila ignorirati kraljevski par zbog detalja koje je Meghan rekla u intervjuu Opri Winfrey u ožujku ove godine. Između ostalog, ispričala je kako ju je Kate natjerala u plač, a čini se da njezinoj prijateljici to nije najbolje sjelo.

"Začudila me ta razina neodgoja kod Priyanke", "Samo činjenica da nije ni pogledala u njihovu smjeru mi je dovoljna", "I ja bih učinila isto da netko govori ružno o mojoj prijateljici", samo su neki od komentara na Twitteru.

Priyanka Chopra i Meghan Markle inače su prijateljice od siječnja 2016. godine, kada su se upoznale na jednoj gala večeri. Odonda su cijelo vrijeme u kontaktu, a obje su komentirale kako su oduševljene jedna drugom te im prijateljstvo puno znači. Supruga princa Harryja inače nije najpopularnija među članovima njegove obitelji, pogotovo nakon što je javno iznijela brojne detalje o životu u palači.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene