Majica

Privođenje Maje Šuput dobilo svoju pjesmu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Oj ti Majo što si glasna bila, pa te policija uhitila. Susjedima nisi dala mira, pa si brzo otišla sa pira', stihovi su to novog bećarca inspiriranog subotnjim privođenjem Maje Šuput, zbog preglasnog nastupa na jednoj zagrebačkoj svadbi.

Bećarac su ispjevali vlasnici popularnog hita 'Zorica', tamburaški sastav Mejaši gostujući u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju.

'Umrijet ću od smijeha. Ovo je fenomenalno, doslovno plačem od smijeha', javila se u eter Maja Šuput sva oduševljena, pozvavši dečke da se nađu u studiju i pjesmu snime zajedno. Pjevačica je ispričala kako se osjeća nakon subotnjeg incidenta.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Joj, kako slatko!" Šuput pokazala kako Bloom budi tatu ranom zorom, njemu je to bio urnebes, ali Nenadu baš i ne: "Ovo je gore nego u vojsci!"

>> Maja nakon incidenta: 'Policija nam ne može ništa!'

'Nisam u zatvoru, ali godio bi mi, jer bih se malo odmorila. Dečki su jedino krivo otpjevali da sam ja prva otišla sa pira. Otišla sam zadnja, jer sam morala davati iskaz', rekla je Šuput otkrivši i što je rekla policiji. 'Kad je došao policajac da me mora odvest, rekla sam 'nemojte molim vas večeras'. Bilo je oko pola tri ujutro i on me pitao 'zašto', na što sam rekla - loša mi je frizura, sva sam znojna, kako će to izgledati u dosjeu', ispričala je anegdotu Maja, izjavivši da nije bila preglasna.

'Uvijek pjevam istom jačinom samo je ovog puta to nekome smetalo', rekla je Maja poručivši Mejašima da se čuvaju ružnih i zlobnih žena i groznih svirki. Tamburaši u starkama prilagodili su Maji i svoj veliki hit Zorica, izmjenivši stihove.

'A u zoru Majica me budi. Hopa cupa preglasno je bilo. Slatko li je kad se glasno tuli. Al' ne bi slatko, ne bi bilo, da se nije pilo', pjevala se nova verzija pjesme koju su za ovu prigodu nazvali 'Majica'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene