U potpunom šoku!

Matija Vuica završila na policiji: ''Jutros u 6 izvukli me iz kreveta, bez rasprave, njih dvoje''

Matija Vuica (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Matija Vuica (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Matija Vuica (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Galerija

Matija Vuica na Facebooku je podijelila status o bliskom susretu s policijom u utorak ujutro.

Jedna od najuspješnijih hrvatskih dizajnerica i pjevačica Matija Vuica u utorak je doživjela neugodno iznenađenje, nakon kojeg je ostala u potpunom šoku.

Pogledaj i ovo Matija Vuica i Jurica Popović Teško joj je Matija Vuica dva mjeseca nakon smrti Jurice Popovića nastavlja gdje je on stao: ''Trebalo mi je vremena da se saberem...''

Naime, Matija je privedena u zagrebačku policijsku postaju u Petrinjskoj ulici, a razlog je objasnila na svom profilu na Facebooku.

"Jutros u 6 sati pozvonila i pokupila me hrvatska policija, njih dvoje. Izvukli me iz kreveta, bez rasprave, mogla sam se samo obući i s njima u postaju u Petrinjskoj. Razlog: nisam se odazvala pozivu na jsvedočenje, to jest poziv mi nije (kako piše) bio više puta uručen. U prvi mah, u šoku, nisam znala o čemu se radi, a onda sam se prisjetila. Naime prije 2 godine vozila sam se taksijem u centar i prije izlaska u Gajevoj, zbog gužve koju je napravio kamion i zakrčio promet, moj se taksist porječkao s jednim od radnika te zaradio preda mnom šamarčinu. Nema veze što sam ja sjedila u taksiju. Tada sam već doživjela šok i jedva izašla iz taksija. Nešto kasnije došao mi je poziv za svedočenje na kojem sam se pojavila, ali nije optuženik (taj radnik) te sam uzalud dolazila, čak u Novi Zagreb. Što ima veze, imam ja vremena... Ostali pozivi, kao što piše, nisu mi uručeni, pa nisam ni bila. I da skratim, sjedim u Petrinjskoj u policiji, takoreći preko puta stana gdje živim, kao zadnji kriminalac, i čekam da me odvedu na sud koji je u 9 i 30. Dalje vam ostavljam na razmišljanje. Naravno da neću stići na vrijeme na posao, da sve što imam jutros dogovoreno neću napraviti jer ovo je mnogo važnije. Od državne važnosti", napisala je šokirana i ogorčena Matija.

U komentarima su joj brojni prijatelji uputili poruke podrške i podijelili njezino razočaranje u hrvatske institucije, a neki su je pokušali oraspoložiti pa su se i našalili na ovaj nevjerojatan slučaj. 

Oglasila se i Policijska uprava 

O slučaju se oglasila i Policijska uprava zagrebačka u službenom priopćenju kojeg prenosimo u cijelosti.

"U odnosu na objavljeni status na društvenoj mreži hrvatske državljanke (61), nadležna I. policijska postaja Zagreb je zaprimila dovedbeni nalog Općinskog prekršajnog suda, a prema kojem je dužna osigurati njezin dolazak i nazočnost na raspravi, a po čemu je i postupano.

Zakonske odredbe koje propisuju postupanje policije po nalogu za dovođenje drugoga ovlaštenoga tijela iz Zakona o policijskim poslovima i ovlastima iz članka 44. propisuje dovođenje osobe u vremenu od 6,00 do 22,00 sati, a praksa policije je da se najčešće osobu dovodi kad se pretpostavlja da će ju se pronaći na adresi, odnosno u ranim jutarnjim satima.

Kada postupa temeljem dovedbenog naloga suda, policija je samo upoznata s činjenicom u kojem svojstvu osobu dovodi na sud (okrivljenik, svjedok), a ne i što je predmet sudskog postupka"

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama: Nastupaju Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 2 Maja Šuput, Marko Grubnić (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama: Nastupaju Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 1 Ples sa zvijezdama: Nastupaju Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 6 +6 Ples sa zvijezdama: Nastupaju Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 5 Celebrity Majina čestitka Grubniću pala u drugi plan zbog ove fotografije, nešto drugo ipak je više privuklo pažnju

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene