Ljetne seksi priče

Vrući kadrovi koje morate pogledati opet – strast koja se ne zaboravlja!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ljeto je idealno vrijeme za ljubavne romanse, a ovi filmovi imaju sve što je potrebno.

'Prljavi ples' veliki je filmski hit iz osamdesetih koji je osvojio i Oscara za glazbu, a glavne uloge tumače Patrick Swayze i Jennifer Grey. Ljeto je 1963. Godine, a 17-godišnja Baby (Jennifer Grey) provodi praznike s roditeljima u ljetovalištu Catskills. Ubrzo upoznaje Jonnyja (Patrick Swayze), instruktora plesa, koji za razliku od naivne Baby ima veliko životno iskustvo. Hipnotizirana sexi ritmom i slobodnim pokretima "prljavog plesa" Baby ubrzo postaje Jonnyjev najbolji učenik - u plesu i u ljubavi, a strast među njima je neizbježna.

Pogledaj i ovo Jennifer Grey i njezin otac (Foto: Getty Images) evo kako izgleda danas Proslavila se u kultnom filmu iz 80-ih, no karijeru su joj uništile plastične operacije, a život obilježile tragedije

Film 'Bilježnica' nastao je prema knjizi američkog pisca Nicolasa Sparksa, a u njemu glume Ryan Gosling i Rachel McAdams. Ostarjeli Noah (R. Gosling) redovito posjećuje Allie (R. McAdams), staru, ženu koja boravi u domu za starije i nemoćne. Ne želeći joj dosađivati naklapanjima o svojoj monotonoj svakodnevici, on joj odluči čitati priču zapisanu u staroj bilježnici. U njoj je, naime, detaljno opisano svjedočanstvo mladoga para iz četrdesetih godina čija je strastvena veza bila prekinuta nakon što su se razdvojili tijekom Drugog svjetskog rata.

Još jedan veliki ljetni hit je i film 'Briljanteen' te je nakon prvog emitiranja 1978. postao pravi klasik. Mlada Australka Sandy Olsson (Olivia Newton-John) za vrijeme ljetnih praznika upoznaje Dannya Zukoa (John Travolta) koji je vođa skupine koja nosi crne kožne jakne. Sandy se u njega zaljubi ali kako su školski praznici završili mora se oprostiti od Dannya. Ipak, njezini se roditelji odluče preseliti u Ameriku te Sandy tada saznaje da ide u istu školu koju pohađa Danny.

'500 Days of Summer' film je o mladom Tomu (Joseph Gordon Lewit) koji snažno vjeruje u fatalnu ljubav, zapisanu u zvijezdama, a kada sretne Summer (Zooey Deschanel), siguran je da je pred njim djevojka koja mu je suđena. Ubrzo ju krene osvajati, a mada ih spaja jedan zajednički svijet i mnoštvo stari koje oboje vole, njihova će priča proći kroz brojne uspone i padove.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene