Gotovo uvijek na crvenom tepihu izgleda elegantno i apsolutno prekrasno.


 Međutim sama glumica je odabrala svoja najgora izdanja sa crvenih tepiha! Gwyneth Paltrow je tako na svom blogu izabrala dva izdanja sa dodjela Oscara.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Ljubav' - film koji vas neće ostaviti ravnodušnima! Slika nije dostupna Napeta i neizvjesna borba: 9 izvrsnih kandidata, ali jedan će pobijediti!

40-godišnja glumica sada se rado prisjetila 2000. godine i haljine koja joj nije ostala u najboljem sjećanju: 'Ova srebrna haljina je kreacija Calvina Kleina. Ok je haljina, ali nije materijal za Oscare. Odabrala sam je jer sam htjea nestati te godine'.

>> Otkrila je čemu duguje svoju ljepotu

Dvije godina poslije, 2002., odabrala je 'mračniju' modnu kombinaciju.

'Dvije godina poslije, opet Oscari. Ovog puta sam odjenula gotičku haljinu Alexandra McQueena. Bilo je nekoliko problema; i dalje jako volim haljinu, ali trebala sam nositi grudnjak, a frizura i make up mogli su biti malo jednostavniji', napisala je Gwyenth.

Ipak, neka svoja izdanja je i pohvalila, a kao najdraže odabrala je prošlogodišnje sa Oscara. Tada je Gwyneth nosila bijelu haljinu koju je dizajnirao Tom Ford.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook