rodila se ljubav

Priscilla Presley ponovno ljubi: Uhvaćena u izlasku s Elvisovim prijateljem!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Utjehu u Priscilli slavni glazbenik Tom Jones pronašao je samo godinu dana nakon smrti supruge Linde.

Bivša supruga Elvisa Presleyja pronašla je novu sreću u ljubavi sa slavnim glazbenikom Tomom Jonesom. Utjehu u Priscilli Jones je pronašao samo godinu dana nakon smrti supruge Linde. Njihova veza tek je na početku, a zanimljivo je i to da je Jones prije Elvisove smrti često provodio vrijeme sa slavnim glazbenikom i njegovom suprugom.

Pogledaj i ovo Priscilla Presley, Lisa Marie U 55. godini Preminula kći Elvisa Presleyja, vijest je potvrdila njezina majka: ''Napustila nas je moja ljepotica''

"Iza Jonesa je težak period žalovanja za preminulom suprugom. Trenutno uživa u Priscillinom društvu, a zajedno su viđeni i u izlasku. Kemija među njima je očigledna, no oni nigdje ne žure", kazao je izvor, prenosi Mirror. "Priscilla je divna žena i mi smo dugogodišnji prijatelji. Uživam u vremenu koje provodimo zajedno", kazao je slavni glazbenik nedavno u jednom TV showu.

Priscilla se za Elvisa Presleya udala 1967., kada je imala samo 21 godinu. Zajedno imaju kći Lisu-Marie. Iako su se razveli 1973. ostali su bliski sve do njegove smrti 1977. godine.  Nakon Elvisa, Priscilla je bila u vezi s glumcem Mikeom Edwardsom, piscem Marcom Garibaldijem, producentom Nigelom Lythgoeom, ali i s 27 godina mlađim voditeljem Tobyjem Anstisom.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene