Glumica u Holywoodu

Prirodno lijepa: I u 44. godini odbija plastične operacije

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Naomi Watts jedna je od rijetkih glumica u Hollywoodu koja odbija plastične korekcija na svojem licu.

Iako je kult mladosti u Hollywoodu na cijeni, Naomi Watts jedna je od glumica koje ne žele mijenjati svoje lice kako bi bile mlađe i zategnutije.

Pogledaj i ovo Liev Screiber i Taylor Neesen Nalikuje na njegovu bivšu Njegova 25 godina mlađa djevojka bila je dadilja njegovoj djeci, nisu im davali velike šanse, no i dalje su nerazdvojni

'Nikad ne reci nikad. Ne osuđujem one koji to rade, no većina likova koje igram prolazi kroz neku vrstu emocionalnog previranja, pa se od mene traže emocije na licu. Ako mi je lice zamrznuto, kakvo pravo imam igrati neku ulogu? Glumice koje se nisu podvrgnule kirurškim zahvatima još uvijek mogu igrati velike uloge. Neke glumice koje su to napravile, nisu se usrećile i izgledaju zastrašujuće. Želim igrati žene s bogatim životnim iskustvom, a što je život dulji i bore su dublje', poručila je Naomi Watts u intervjuu za australsko izdanje časopisa Good Health.

>> Istinita priča iz 2004. u koju je gotovo nemoguće povjerovati!

Naomi misli kako su estetski zahvati varanje te da ne želi dopustiti da zbog toga uloge ne odradi najbolje što može. Lijepa plavuša održava svoj izgled pilatesom, satovima plesa i joge. Igra i tenis jer voli sport.

Majka je dvojice sinova, Sashe (5) i Kaija (4) koje ima s glumcem Lievom Schreiberom. 'Čini mi se da sam ispunila svoja dva velika sna iz djetinjstva. Oduvijek sam htjela biti majka, ali kad sam počela posao u Los Angelesu nakon što sam se preselila iz Australije, činilo mi se da nikad neću imati obitelj', rekla je poznata glumica koja je ove godine bila nominirana za Oscara zbog uloge u filmu 'Nemoguće' o obitelji koja je preživjela razoran tsunami.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene