Razgovarali smo s Filipom Rudanom uoči borbe za ulazak u finale showa Supertalent.

Galerija


Mladi glazbenik, 19-godišnji Filip Rudan svojim je nastupom oborio s nogu publiku i žiri Supertalenta. S četiri "da" bez problema se plasirao u daljnje natjecanje, a ove će se nedjelje boriti za ulazak u finale showa.

Vezani članci Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput objavila snimku na kojoj pleše u zagrljaju poznatog domaćeg frajera: "Kako nam ide?" Zbor Supertalent, Maja Šuput plače (Foto: Screenshot Nova TV) Pogledajte ovaj vrtlog emocija! Smijali su se Maji jer je plakala, a onda se ni Janko nije uspio suzdržati

Filip se bavi pjevanjem, a hobi mu je i ples, a njegov nastup nekako se najviše dojmio članice žirija Maje Šuput koju mu je poručila da bi on za nju mogao biti nova hrvatska tinejdžerska zvijezda.

"Iskreno, nisam očekivao takav komentar od Maje. Bio sam iznenađen, ali iskreno želio bih da se te njezine riječi ispune jer se mogu zamisliti kao nova tinejdžerska zvijezda", priznao nam je Filip.

Filip se osim pjevanjem, godinu i pol dana bavi i plesom. No nije nam otkrio hoćemo li u nedjelju vidjeti i neke plesne korake.

"Neka to bude faktor iznenađenja", bio je tajnovit Filip.

"Za nedjeljni nastup pripremam se s mentoricom pjevanja Marijom Husar i već sada me hvata velika trema. No priželjkujem ulazak u finale jer bi za taj nastup pripremio nešto doista spektakularno", izjavio je Filip. 

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.