Sprema spektakl

Zgodni i talentirani Filip nam je priznao: ''Volio bih da se ostvare riječi Maje Šuput''

Maja Šuput, Filip Rudan (FOTO: Instagram) Maja Šuput, Filip Rudan (FOTO: Instagram) 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Rudan (FOTO: Dnevnik.hr) Filip Rudan (FOTO: Dnevnik.hr) Filip Rudan (FOTO: Dnevnik.hr) Maja Šuput, Filip Rudan (FOTO: Instagram) Filip Rudan (Foto: Instagram) Filip Rudan (Foto: Instagram) Filip Rudan (Foto: Instagram) Filip Rudan (Foto: Instagram) +0 Filip Rudan (Foto: Instagram) Galerija

Razgovarali smo s Filipom Rudanom uoči borbe za ulazak u finale showa Supertalent.

Mladi glazbenik, 19-godišnji Filip Rudan svojim je nastupom oborio s nogu publiku i žiri Supertalenta. S četiri "da" bez problema se plasirao u daljnje natjecanje, a ove će se nedjelje boriti za ulazak u finale showa.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

Filip se bavi pjevanjem, a hobi mu je i ples, a njegov nastup nekako se najviše dojmio članice žirija Maje Šuput koju mu je poručila da bi on za nju mogao biti nova hrvatska tinejdžerska zvijezda.

"Iskreno, nisam očekivao takav komentar od Maje. Bio sam iznenađen, ali iskreno želio bih da se te njezine riječi ispune jer se mogu zamisliti kao nova tinejdžerska zvijezda", priznao nam je Filip.

Filip se osim pjevanjem, godinu i pol dana bavi i plesom. No nije nam otkrio hoćemo li u nedjelju vidjeti i neke plesne korake.

"Neka to bude faktor iznenađenja", bio je tajnovit Filip.

"Za nedjeljni nastup pripremam se s mentoricom pjevanja Marijom Husar i već sada me hvata velika trema. No priželjkujem ulazak u finale jer bi za taj nastup pripremio nešto doista spektakularno", izjavio je Filip. 

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene