Sve im je novo

Meghan i Harry preselili su se u Los Angeles, pa otkrili kada planiraju drugo dijete

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Harry i Meghan se žele priviknuti na dom u Kaliforniji, a sinu Archieju žele dati što više pažnje mogu.

Princ Harry i Meghan Markle oprostili su se od svog kraljevskog profila na Instagramu te kreću u novo poglavlje svoga života, a par se iz Kanade preselio u Los Angeles.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Izvor blizak paru istaknuo je kako im se ne žuri s drugim djetetom, već se prvo žele priviknuti na svoj novi dom u Kaliforniji. US Weekly ističe kako bi kraljevski par mogao uskoro početi raditi na novom djetetu, no zasad sinu Archieju žele dati što više pažnje.

"Još uživaju s Archiejem. Svakako žele imati još djece, ali ne žele imati pritisak u vezi toga", ističe izvor. Dodaje kako je Archie pametno dijete, ima deset mjeseci, ne priča, ali bi uskoro mogao početi puzati.

Harry i Meghan su početkom godine šokirali javnost nakon što su se odlučili povući sa svojih kraljevskih dužnosti. Sredinom ožujka su odradili svoju posljednju kraljevsku dužnost, preselili su se u Kanadu, a zbog straha da bi se kanadsko-američka granica zbog pandemije koronavirusa mogla uskoro zatvoriti, par je otišao u Los Angeles.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene