Harry i Meghan se žele priviknuti na dom u Kaliforniji, a sinu Archieju žele dati što više pažnje mogu.

Galerija


Princ Harry i Meghan Markle oprostili su se od svog kraljevskog profila na Instagramu te kreću u novo poglavlje svoga života, a par se iz Kanade preselio u Los Angeles.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Prisjetili smo se kako je izgledalo kraljevsko vjenčanje Meghan i Harryja, pogledajte fotografije koje su obišle svijet Princ Harry i Meghan Markle - 5 Meghan i Harry se često druže sa slavnom pjevačicom, a dala im je i nekoliko korisnih savjeta

Izvor blizak paru istaknuo je kako im se ne žuri s drugim djetetom, već se prvo žele priviknuti na svoj novi dom u Kaliforniji. US Weekly ističe kako bi kraljevski par mogao uskoro početi raditi na novom djetetu, no zasad sinu Archieju žele dati što više pažnje.

"Još uživaju s Archiejem. Svakako žele imati još djece, ali ne žele imati pritisak u vezi toga", ističe izvor. Dodaje kako je Archie pametno dijete, ima deset mjeseci, ne priča, ali bi uskoro mogao početi puzati.

Harry i Meghan su početkom godine šokirali javnost nakon što su se odlučili povući sa svojih kraljevskih dužnosti. Sredinom ožujka su odradili svoju posljednju kraljevsku dužnost, preselili su se u Kanadu, a zbog straha da bi se kanadsko-američka granica zbog pandemije koronavirusa mogla uskoro zatvoriti, par je otišao u Los Angeles.

Iz kultnog benda otišao je zbog žene koja mu je bila muza, a oboje su umrli kada im je bilo 27