Princeza Kate odlučila je pokazi svoj talent i i spretnost za vrijeme posjete u osnovnoj školi koju je i sama pohađala kao djevojčica!


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Kate Middleton Evo što je to točno Kate napravila da su William i Harry prozborili nekoliko riječi, a britanska nacija je sad hvali na sva zvona Slika nije dostupna Medicinska sestra ostavila poruku obitelji prije smrti!

Lijepa princeza Kate odlučila je posjetiti učenike osnovne škole u gradu Berkshireu koju je i sama pohađala, a za tu priliku nije izgledala ništa manje glamurozno nego inače. Ipak, nije htjela ni propustiti priliku da zaigra hokej na travi s učenicima koji su je u čudu gledali dok je igrala poput pravog profesionalca - u štiklama!

>> Procurila vijest: Kate će uskoro objaviti trudnoću?

Iako su se zasigurno brojni članovi publike na terenu bojali da će Kate svakog trena posrnuti zbog svojih čizmica na visoku petu, to se na svu sreću nije dogodilo. Princeza je svoju partiju odigrala poprilično graciozno, ali i pokazala da je moderna mlada žena koja je spremna za svaku priliku - kako službenu, tako i zabavnu!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook