Svi su primijetili!

Titula nije jedino što je Kate Middleton promijenila, evo kojim je još novim detaljem iznenadila fanove kraljevske obitelji!

Kate Middleton - 5 Kate Middleton - 5 Kirsty O'Connor/Press Association/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 6 Kate Middleton - 5 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 4 Kate Middleton - 7 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 1 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 2 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 3 +19 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 4 Galerija

Kate Middleton u prvom izlasku kao princeza od Walesa iznenadila je još jednom promjenom koju su svi primijetili.

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton postala je princeza od Walesa, a u svojem prvom izlasku s novom titulom predstavila je i novu frizuru.

Pogledaj i ovo Kate Middleton - 1 evo na što se osvrnula! Kate Middleton oglasila se prvi put nakon objave o borbi s rakom, i u svojim teškim trenucima misli na druge u nevolji

Kate je u društvu princa Williama, princa Harryja i Meghan Markle u subotu pred dvorcem Windsor došla pozdraviti mnoštvo koje se okupilo odati počast pokojnoj kraljici Elizabeti II.

Za tu je prigodu, kao i Meghan, obukla crninu čime je iskazala poštovanje prema kraljici, a crna boja je dodatno istaknula njezinu nikad svjetliju kosu i čini se da polako prelazi iz brinete u plavušu. Za usporedbu u galeriji možete pogledati njezine fotografije s igara Commonwealth iz prošlog mjeseca na kojima joj je kosa puno tamnije boje.

Kate je prva princeza od Walesa nakon Diane koja je titulu zadržala i nakon razvoda od Charlesa sve do svoje smrti 1997. godine. Iako je Charlesova druga supruga Camilla 2005. godine udajom za naslijedila Dianinu titulu, nije je htjela koristiti zbog asocijacije na neprežaljenu princezu i predstavljala se kao vojvotkinja od Cornwalla, a po novome je kraljica pratilja.

Willama je otac u prvom govoru kao kralj također proglasio princom od Walesa, što je prije preuzimanja prijestolja bila njegova titula.

Inače, ovo je prvo zajedničko pojavljivanje britanskih prinčeva i njihovih supruga od Dana Commonwealtha u ožujku 2020. godine, a dogodilo se spontano, na inicijativu princa Williama.

Pred dvorcem su dočekani aplauzima i poklicima oduševljenja.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač - 14 +17 Sonja Kovač - 12 Celebrity Sonja Kovač sačuvala je najseksi badić za kraj ljeta: Ne može biti manji, a usto je i proziran!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav Ćiro Blažević - 1 Miroslav Ćiro Blažević - 2 Miroslav Ćiro Blažević - 3 Miroslav Ćiro Blažević - 4 +8 Miroslav Ćiro Blažević - 5 inMagazin Sin legendarnog Ćire Blaževića otvoreno progovorio o odnosu s ocem: "On nije imao previše vremena, ali…"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene