Za nezaboravne trenutke kraljevskog krštenja u Švedskoj, pobrinula se malena princeza Lenora

Galerija


Četverogodišnja švedska princeza Lenora bila je glavna zvijezda na krštenju mlađe sestrice, princeze Adrienne.

Vezani članci Novinar Amir-Tohid Fazel pratio je iransko izaslanstvo predvođeno ministrom vanjskih poslova Mohamadom Džavadom Zarifom (na slici) (Foto: AFP) Iranski novinar se ne želi vratiti iz Švedske: "Vlada je najavila da će me tužiti" Policija u Švedskoj (Foto: AFP) Pucnjava u Švedskoj: Maskirani napadači otvorili vatru na plaži, ozlijeđene tri osobe, među njima žena i dijete


Očito joj crkvena ceremonija održana u kapeli palače Drottnigholm u Stockholmu nije bila previše zanimljiva pa je pronašla način kako skratiti vrijeme. Prvo je izula cipele, a nakon toga se počela kotrljati ispred oltara.

 

Princeza Leonore Švedska (Foto: Screenshot)
Princeza Leonore Švedska (Foto: Screenshot)


Majka i otac malenu su princezu neuspješno pokušali dozvati i smiriti, no ona se nije baš obazirala na njih i njihove stroge poglede. Tek kada se zaigrala s mlađim bratom Nicolasom, otac ju je zaustavio i prekinuo slatku zabavu, no princeza je ipak nastavila skakutati bosih stopala i za vrijeme službenog fotografiranja.

Princeza Leonore Švedska (Foto: Screenshot)
Princeza Leonore Švedska (Foto: Screenshot)


Princeza Lenora i od prije je poznata po svojoj nestašnosti pa je po tome mnogi uspoređuju s britanskom princezom Charlotte.