Britanski su mediji objavili video u kojem princeza Dubaija Latifa al-Maktoum govori kako je zatočena u jednoj vili i da nikada više neće vidjeti sunce.

Galerija


Kći emira Dubaija, 35-godišnja princeza Latifa al-Maktoum navodno je oteta i drže je kao taokinju, zbog čega strahuje za svoj život, a o tomu je progovorila u videu koji je objavio BBC.

Vezani članci PR Emirates spreman za prijevoz putnika i doček turista u Dubaiju Maria Galitzine Iznenada preminula austrijska princeza Maria, samo šest dana prije 32. rođendana

"Nalazim se u nekoj vili, pretvorili su je u zatvor i zatočena sam. Svi su prozori zatvoreni, vani se nalazi pet policajaca i dvije policajke su unutra. Svakog dana se bojim za život, policajci su mi rekli da ću cijeli život morati biti zatvorena i da nikada više neću vidjeti sunce. Svaki dan mi je sve gore", govori prestrašena princeza u videu koji je snimila mobitelom u kupaoni jer je to jedino mjesto na kojem se može zaključati i biti sama.

Njezina priča postala je poznata javnosti kada je 2018. godine javno izjavila kako želi pobjeći iz svoje zemlje i priznala da je to pokušala učiniti još 2002. godine ,nakon čega ju otac tri godine držao zatvorenu i mučio ju. Tada je objavljen video pokušaja njezina bijega, ali poslije ju više nitko nije vidio.

2018. godine vlasti u Dubaiju izjavile su da je princeza vraćena obitelji i da je dobro.

Inače, britansko je pravosuđe 2020. godine donijelo presudu prema kojoj je emir Dubaija naredio otmicu svoje dvije kćeri Latife i Shames, koja je također pokušala pobjeći od njega još 2000. godine kada je boravila u Velikoj Britaniji. No nisu samo kćeri te koje bježe od njega, 2019. godine u London je pobjegla i emirova šesta supruga princeza Haya i sa sobom je povela njihovo dvoje djece.

Vlasti Dubaija zasad se nisu službeno oglasile o najnovijem razvoju događaja.

Nakon optužbi Nine Kraljić o nepravdi na Dori oglasila se i Bernardina obitelj: "Je li vam savjest čista?"

Akcijski hit proslavio ih je prije 35 godina, a pogledajte koliko se ova legendarna ekipa promijenila od mlađih dana!