Kakva ljepotica

Slavlje u Berlinu! Princeza Kate ostavlja bez daha u crvenoj haljini

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Middleton prava je ljepotica i dama. Stilski nikad ne griješi, a koliko je dobra u slaganju idealnih kombinacija, pokazala je i tijekom posjeta Njemačkoj.

Princeza Kate i princ William ovih su dana u Berlinu, gdje su stigli u društvu svoje djece. Nakon Poljske, na red je došla Njemačka, a tamo su se Kate i William već susreli i s premijerkom Angelom Merkel. No, pozornost cijelog svijeta privukao je izgled prelijepe Kate.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Naime, sa suprugom je posjetila vrtnu zabavu britanske ambasade koja je u Berlinu upriličena povodom nedavnog rođendana kraljice Elizabete II, Williamove bake. Na slavlju se pojavila u predivnoj crvenoj, dugačkoj haljini Alexandera McQueena. Zgodni par privlači pozornost gdje god se pojavi, a većinom je za to zaslužna Kate, koja stilski nikad ne griješi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene