i to je moguće

Još jedno kraljevsko vjenčanje! Nekada je uživao sa striptizetama, a sad ženi princezu

Princeza Eugenie i Jack Brooksbank (FOTO: Getty) Princeza Eugenie i Jack Brooksbank (FOTO: Getty) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Eugenie i Jack Brooksbank (FOTO: Getty) +0 Princeza Eugenie i Jack Brooksbank (FOTO: Getty) Galerija

Nakon princa Harryja i Meghan Markle, s kraljevskog dvora stigla je još jedna najava vjenčanja.

Ova godina za kraljevsku obitelj bit će u znaku ljubavi. Tek što su princ Harry i njegova odabranica Meghan Markle potvrdili zaruke i najavili vjenčanje, svadbu je najavila još jedna članica kraljevske obitelji. Nakon princa pred oltar će i princeza Eugenie, kćer princa Andrewa, vojvode od Yorka.

Pogledaj i ovo Vjenčanje princeze Eugenie (FOTO: Owen Humphreys/Press Association/PIXSELL) kako će joj to objasniti? Što će reći njegova supruga? Na poslovnom putu se zabavlja s modelima koji šeću i u toplesu, a ona čuva njihovu bebu kod kuće

"Vojvoda i vojvotkinja od Yorka uzbuđeni su što mogu najaviti vjenčanje princeze Eugenie i Jacka Brooksbanka", stoji u objavi kraljevske palače. Par se zaručio u Nikaragvi ranije ovog mjeseca, a već je poznato i kada će se održati vjenčanje. Pred oltar će u jesen ove godine u kapelici svetog Georgea u Windsoru. Upravo tamo na vječnu ljubav obvezat će se i princ Harry lijepoj Meghan, i to već na proljeće.

Princeza Eugenie i Jack Brooksbank (FOTO: Getty) Princeza Eugenie i Jack Brooksbank (FOTO: Getty)

Inače, Jack Brooksbank već je otprije poznat javnosti  zbog neprimjerenih fotografija koje su iscurile u javnost. Na njima je tada 21-godišnji Jack uhvaćen u 'nezgodnoj' pozi s golim striptizetama.

U javnost je procurilo 6 fotografija na kojima se vidi kako Jack uživa u društvu striptizeta te ih dira po grudima, dok su mu oči zavezane povezom i premazane voskom od svijeća.

Princeza Eugenie i Jack Brooksbank (FOTO: Getty) Princeza Eugenie i Jack Brooksbank (FOTO: Getty)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene