Uvijek posebna

Nekadašnji kuhar princeze Diane otkrio dosad nepoznate detalje iz njezina života koje javnost nije imala prilike čuti

Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana (Foto: AFP) Charles, Diana (Foto: Profimedia) Charles, Diana (Foto: Profimedia) Princeza Diana (Foto: Profimedia) +0 Princeza Diana (Foto: Profimedia) Galerija

Princeza Diana nije voljela slaviti rođendane, a detalje o njezinu posebnom danu otkrio je kulinarski chef Darren McGrady koji je za nju radio četiri godine.

Bivši kuhar nikad prežaljene britanske princeze Diane progovorio je o nekim dosad nepoznatim detaljima njezina života, koje javnost dosad nije imala prilike čuti.

Pogledaj i ovo Kruna, The Crown Kakvo je vaše mišljenje? Jezivo stvaran prikaz Dianina emocionalnog i fizičkog stanja nije bio dovoljan da održi oduševljenje prema ovoj hit-seriji

Da je živa, Diana bi navršila 59 godina i mnogi bi pomislili kako bi imala organizirano veliko slavlje, međutim kulinarski chef Darren McGrady otkrio je da princeza nije uživala u rođendanskim proslavama jer bi svaki rođendan značio da je godinu starija.

Darren je kuhao za Dianu četiri godine, od 1993. do 1997., odnosno do dana kada je izgubila život u tragičnoj automobilskoj nesreći.

Kulinarski stručnjak koji danas živi u Teksasu ispričao je za magazin Hello! kako se Dianin rođendan obično obilježavao skromno, ali bez specijaliteta i torti. Rođendanski dan provela bo ručajući s prijateljicama, a večer bi provela mirno.

"Princeza Diana zapravo nije željela slaviti rođendane jer je to značilo da je godinu dana starija. Dakle, nije bilo rođendanskih torti ili posebnih jela", izjavio je Darren.

U jednom od prethodnih intervjua ispričao je kako je Diana s vremenom promijenila način prehrane, tako da je izbacila teške umake i počela jesti samo zdravu hranu, a svaki ga je tjedan molila da joj pripremi punjene paprike, koje je najviše voljela pojesti s njim, u njegovoj kuhinji.

Tijekom njegova četverogodišnjeg boravka na dvoru kraljica Elizabeta inače se uvijek držala unaprijed planiranog jelovnika, ali Diana je često mijenjala svoj i činila kuhinju u dvoru opuštenim mjestom za rad.

"Sjećam se kada sam upoznao princezu Dianu, bio sam u dvorcu Balmoral, u kuhinji sam pripremao slastice, pite od jabuka. Sa mnom je bio pekar i razgovarali smo. U jednom sam trenu podigao pogled, a iza njega je stajala princeza Diana. Pocrvenio sam i lice mi se zaledilo, samo sam mogao zuriti u nju. Dobar dan i doviđenja je sve što se sjećam da sam uspio reći", prisjetio se.

Darren je nakon toga počeo kuhati za nju i prinčeve Williama i Harryja.

"Kada sam počeo raditi za Dianu, bila je na čelu 119 različitih dobrotvornih organizacija, odlazila je tri puta tjedno u teretanu i izgledala najbolje. Suočila se s bulimijom i pobijedila je. Rekla mi je: 'Darren, ti se pobrini za masnoću, a ja ću se pobrinuti za ugljikohidrate u teretani.' Moje kuhanje tada se promijenilo, nije bilo teških krema i bogatih umaka. Bila je to zdrava prehrana, a punjene paprike bile su joj jedno od omiljenih jela, u kojem je uživala dva ili tri puta tjedno", otkrio je.

Prije Diane Darren je sedam godina kuhao za kraljicu Elizabetu i otkrio je da je ona velika obožavateljica čokoladica, i to tamnih, dok bijele i mliječne nikada nije jela.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) Prijatelji (Foto: IMDB) +1 Prijatelji (Foto: IMDB) Celebrity Baš je teško ovo gledati: Svaka nova fotka najdražeg Chandlera dodatno zabrinjava – uhvaćen kako jedva hoda i teško diše

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene