Mercury i princeza Diana brojna su popodneva proveli zajedno ispijajući šampanjac i gledajući serije, a često nisu bili ni sami.

Galerija


Legendarni Freddie Mercury navodno je uživao u prijateljstvu s princezom Dianom, a zajedno su proveli brojna popodneva.

Vezani članci meghan markle Meghan Markle sve više uspoređuju s pokojnom s princezom Dianom, a razlog tome je zapravo tužan Princ Charles Uskoro će postati kralj, a u mladosti se zamalo oženio svojom rođakinjom? Cijela priča otkrivena je u novoj knjizi

Frontmen grupe Queen navodno je s princezom gledao serije poput "Zlatnih djevojaka" i pio šampanjac prije nego što je odlazio u londonske gej klubove, piše Mirror.

Glumica Cleo Rocos, koja im se nekoliko puta pridružila, prisjetila se tih vremena u intervjuu 2013. godine, a istaknula je kako je dvojac bio dosta nestašan dok su se družili.

"Freddie i Diana gledali su seriju s ugašenim tonovima kako bi improvizirali dijalog među glumcima, koji je u njihovoj izvedbi bio dosta prost", ispričala je glumica. U njihovu društvu često se našao i glumac Rupert Everett, koji je Diani predlagao da ne ide s Mercuryjem po gej klubovima zbog svoga statusa. Svejedno je išla nekoliko puta.

"Bojali smo se da će ljudi poludjeti kada vide princezu, no prošla je ispod radara. Jako joj se to svidjelo", priča Rocos. Dodaje kako su princezu i Freddieja progonili paparazzi te je svima bilo nevjerojatno da ih ne prate i u izlascima.

Nakon razvoda od princa Charlesa Diana je ostala u Kensingtonskoj palači, a u jednom trenutku bila je uvjerena da je kraljevska obitelj posvuda postavila nadzorne kamere.

Istu stvar potvrdio je njezin biograf u knjizi o princezi.

Ljubav koja je trajala duže od 60 godina: Upoznali su se dok je ona u suzama bježala od svog agenta koji ju je lovio