zanimljiva kombinacija

Blisko prijateljstvo Lady Di i legendarnog pjevača mnogima je bilo neobično, a evo kako su najradije provodili zajedničko vrijeme

Princeza Diana (Foto: AFP) Princeza Diana (Foto: AFP) afp 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Princeza Diana (Foto: AFP) Galerija

Mercury i princeza Diana brojna su popodneva proveli zajedno ispijajući šampanjac i gledajući serije, a često nisu bili ni sami.

Legendarni Freddie Mercury navodno je uživao u prijateljstvu s princezom Dianom, a zajedno su proveli brojna popodneva.

Pogledaj i ovo Kruna, The Crown Kakvo je vaše mišljenje? Jezivo stvaran prikaz Dianina emocionalnog i fizičkog stanja nije bio dovoljan da održi oduševljenje prema ovoj hit-seriji

Frontmen grupe Queen navodno je s princezom gledao serije poput "Zlatnih djevojaka" i pio šampanjac prije nego što je odlazio u londonske gej klubove, piše Mirror.

Glumica Cleo Rocos, koja im se nekoliko puta pridružila, prisjetila se tih vremena u intervjuu 2013. godine, a istaknula je kako je dvojac bio dosta nestašan dok su se družili.

"Freddie i Diana gledali su seriju s ugašenim tonovima kako bi improvizirali dijalog među glumcima, koji je u njihovoj izvedbi bio dosta prost", ispričala je glumica. U njihovu društvu često se našao i glumac Rupert Everett, koji je Diani predlagao da ne ide s Mercuryjem po gej klubovima zbog svoga statusa. Svejedno je išla nekoliko puta.

"Bojali smo se da će ljudi poludjeti kada vide princezu, no prošla je ispod radara. Jako joj se to svidjelo", priča Rocos. Dodaje kako su princezu i Freddieja progonili paparazzi te je svima bilo nevjerojatno da ih ne prate i u izlascima.

Nakon razvoda od princa Charlesa Diana je ostala u Kensingtonskoj palači, a u jednom trenutku bila je uvjerena da je kraljevska obitelj posvuda postavila nadzorne kamere.

Istu stvar potvrdio je njezin biograf u knjizi o princezi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene