Samo nekoliko sati nakon što je rodila, Kate Middleton i princ William svijetu su predstavili i svoje treće dijete, a vojvotkinja je već i napustila bolnicu.

Galerija


U kraljevsku obitelj u ponedjeljak je stigla još jedna beba. Kate Middleton i princ William dobili su i treće dijete, još jednog sina. Vojvotkinja od Cambridgea rodila je u 11 ujutro, a već nekoliko sati kasnije s tatom Williamom u posjet majci i bratu stigli su i četverogodišnji George i dvogodišnja Charlotte.

Vezani članci Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kakav gaf! Fotošopirali naslovnicu Kate i Williama s tek rođenim sinom: Izbijelili im zube, potamnili ten i ''ispeglali'' bore Kate Middleton (Foto: Getty Images) Spremna je ostati izvan središta pozornosti: Zašto će nakon rođenja treće bebe stvari za Kate biti drugačije?

Dok su hodali prema bolnici, preslatki George i Charlotte držali su oca za ruku, a ako je suditi prema komentarima na društvenim mrežama, malena je sve osvojila. Naime, djevojčica je sa smiješkom pozdravila okupljene fotografe i obožavatelje i uzbuđeno im mahala, a najupečatljiviji dio bio je kad se pred samim ulazom u bolnicu još jednom okrenula i pozdravila sve prisutne.

Unatoč tome što će djevojčica početkom svibnja imati tek tri godine, mnogi su primijetili da ima sve predispozicije koje čine jednu kraljicu. Većina korisnika društvenih mreža složila se da je malena Charlotte nešto najslađe što su vidjeli, kako pišu, te da u njoj vide Dianinu nasljednicu.

Princeza Charlotte (Foto: Getty Images)
Princeza Charlotte (Foto: Getty Images)

''Princeza Charlotte potpuno je ukrala show, ona je preslatka djevojčica, a to kako je mahnula prisutnima zbilja je rastopilo moje srce'', jedan je od komentara.

Kate i William novog člana obitelji već su jučer u popodnevnim satima predstavili svijetu, a vojvotkinja je isti dan i napustila bolnicu.

Podsjetimo, Kate Middleton rodila je u ponedjeljak u bolnici St. Mary u Londonu, u luksuznom krilu Lindo. Iz Kensingtonske palače poručili su da je na svijet stigao zdrav dječak težak 3800 grama te da je princ William bio uz suprugu na porodu. Vojvotkinja Kate osjeća se dobro, sve je prošlo u najboljem redu, objavljeno je na društvenim mrežama. O Kate je brinuo tim od 20 liječnika, a ginekolozi Guy Thorpe-Beeston i Alan Farthing pratili su ovu, kao i prve dvije trudnoće. Novi član bit će peti u nasljednoj liniji za prijestolje.