Kraljevska obitelj

Rođena da bude ''nevolja'': Preslatka reakcija princeze Charlotte

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prema kraljevskim izvorima, princeza Charlotte nije bila sretna što je vidjela kako joj stariji brat princ George odlazi na svoj prvi dan škole.

Princeza Charlotte, koja je u svibnju navršila dvije godine, navodno je bila uplakana dok je promatrala četverogodišnjeg princa Georgea kako odlazi na svoj prvi dan škole početkom rujna. Reakcija je to koja govori koliko su brat i sestra bliski.

Pogledaj i ovo Princ William i princ George - 2 vrijeme za njih Princ William u prvom javnom izlasku sa sinom Georgeom nakon što je obitelj objavila da se princeza Kate bori s rakom

"Kada je George prvi put krenuo u školu, Charlotte je plakala što odlazi", izjavio je izvor blizak obitelji, no postupno se navikla što ga ne viđa tijekom dana. Izvor je dodao da su vidjeli i dokaze povezanosti između Georgea i Charlotte, objašnjavajući kako postoji puno igre između njih.

Čuo sam da George kaže "Ja sam kralj dvorca", a Charlotte odgovara: "I ja sam!". Princu Georgeu i princezi Charlotte uskoro će se pridružiti treći brat ili sestra. Prince William i Kate Middleton potvrdili da očekuju prinovu još u rujnu.

Također, princ William kazao je kako misli da je Charlotte rođena da bude 'nevolja'. ''Svi očevi to kažu. George vlada dvorcem, a Charlotte nije daleko iza njega", piše Marie Claire.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene