Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prema kraljevskim izvorima, princeza Charlotte nije bila sretna što je vidjela kako joj stariji brat princ George odlazi na svoj prvi dan škole.


Princeza Charlotte, koja je u svibnju navršila dvije godine, navodno je bila uplakana dok je promatrala četverogodišnjeg princa Georgea kako odlazi na svoj prvi dan škole početkom rujna. Reakcija je to koja govori koliko su brat i sestra bliski.

Vezani članci Meghan Markle, princ Harry Kao da joj je netko zabio nož u leđa: Kraljica je iz medija saznala da se Harry i Meghan povlače Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Usput im dobacila: Princeza Charlotte podsjetila okupljene fotografe što ih ide ako su slučajno zaboravili

"Kada je George prvi put krenuo u školu, Charlotte je plakala što odlazi", izjavio je izvor blizak obitelji, no postupno se navikla što ga ne viđa tijekom dana. Izvor je dodao da su vidjeli i dokaze povezanosti između Georgea i Charlotte, objašnjavajući kako postoji puno igre između njih.

Čuo sam da George kaže "Ja sam kralj dvorca", a Charlotte odgovara: "I ja sam!". Princu Georgeu i princezi Charlotte uskoro će se pridružiti treći brat ili sestra. Prince William i Kate Middleton potvrdili da očekuju prinovu još u rujnu.

Također, princ William kazao je kako misli da je Charlotte rođena da bude 'nevolja'. ''Svi očevi to kažu. George vlada dvorcem, a Charlotte nije daleko iza njega", piše Marie Claire.