odvažna princeza

Slatkica Charlotte slavi 5. rođendan: Nasmijavala plazeći jezik, dobacivala fotografima, a voli i zaplesati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavljenica princeza Charlotte je miljenica oca Williama koji je rekao da je krasna baš poput svoje majke, njegove supruge Kate Middleton.

Princeza Charlotte, koja je zabavljala javnost plaženjem jezika, slavi peti rođendan. 

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Kći princa Williama i Kate Middleton obilježila je svoj poseban dan noseći domaću tjesteninu najranjivijim skupinama tijekom pandemije koronavirusa. Na Instagramu Palače Kensington objavili su fotografije Charlotte, koje je uslikala njezina majka, kako pomaže roditeljima s dostavom paketa u Norfolku. 

Članovi kraljevske obitelji podijelili su oko tisuću obroka u samo jednom tjendu svoje akcije. Na jednoj od fotografija princeza ponosno kuca na vrata starijih građana držeći paket hrane u ruci. Jedan iznenađeni stanovnik Norfolka je ispričao kako su dostavljali obroke i tijekom kiše. 

"Htjeli su učiniti dobro djelo", istaknuo je. Prema britanskim medijima i princ George je pomagao u dijeljenju obroka, a on, roditelji i Charlotte proveli su oko dva sata razvozeći hranu onima u potrebi. 

Rođendanske fotografije svoje djece uvijek radi vojvotkinja od Cambridgea kojoj je to hobi. Kao i ranije, Kate je razveselila javnost slikama Charlotte. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you for all your lovely messages on Princess Charlotte’s fifth birthday! The Duke and Duchess of Cambridge are very pleased to share a new photograph of Princess Charlotte, taken by The Duchess this April.

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Mnogi kažu da malena princeza liči na majku kada je bila mlada djevojka, no njezin nestašni osmijeh ih podsjeća na onaj oca Williama. Kao što je to i običaj kod tata i kćeri, princ je posebno slab na svoju kćerkicu Charlotte. 

"Jako je krasna kao i moja supruga", rekao je William. Charlotte voli umjetnost, a nije joj strano prljanje u blatu. Naime, jako voli zaigrati s braćom, prinčevima Georgeom (6) i Louisom (2) zaigrati nogomet. Princeza voli i zaplesati, istaknula je njezina majka Kate, a otac William je objavio i snimke. 

Princeza je i nestašna, pa je tako zabavila javnost prošlog ljeta kada je isplazila jezik svom djedu Michaelu Middletonu dok je bio među ljudima na regati The King's Cup. 

Charlotte je zabavila ljubitelje kraljevske obitelji i na krštenju svog brata Louisa. Naime, okupljenim fotografima je dobacila da oni ne idu na proslavu i pratila ih pogledom dok je odlazila.

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene