Omiljena je

Evo zašto Princeza Charlotte nikada neće smjeti raditi "običan posao"

Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) +0 Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Galerija

Princeza Charlotte omiljena je u kraljevskoj obitelji i mnogi se pitaju što će biti njen posao kada odraste.

Britanskoj princezi Charlotte tek su tri godine ali ona je već jedna od najpopularnijih članova kraljevske obitelji, poznata po svom nestašnom, ali preslatkom stavu i ponašanju.

Pogledaj i ovo Prinčevi Louis i George i princeza Charlotte - 9 Ovo se dugo čekalo! Pogledajte rijetki video u kojem se čuju glasovi prinčeva Louisa, Georgea i princeze Charlotte, kraljevski fanovi su izvan sebe!

Bilo da je riječ o pozdravljanju i mahanju fotoreporterima prilikom upoznavanja malenog brata Georgea, igre s balonima, ili trenutka u kojem govori novinarima da nisu pozvani na krštenje princa Louisa, Charlotte je uvijek u centru pažnje.

Stoga nimalo ne iznenađuje što se britanska javnost raduje i jedva čeka dan da malena princeza počne obavljati svoje službene dužnosti i zapravo se pitaju što će biti njezin posao i koje će obaveze sa sobom povlačiti.

No za razliku svojih rođakinja Zare Philips i princeza Beatrice i Eugenie, Charlotte navodno neće smjeti ostvariti vlastitu poslovnu karijeru i raditi "običan" posao već će morati biti posvećena obavljanju kraljevskih dužnosti, treća na redu za prijestolju, a kojih će s vremenom imati sve više.

Iz kraljevske palače zasad nisu obavili službeni popis princezinih obaveza, ali sudeći prema ulogama princeza Margaret i Anne, Charlotteina uloga biti će ključna.

Pretpostavlja se da će preuzeti puno zaduženja, putovati na kraljevskim turnejama, pojavljivati se javnim događanjima i baviti se dobrotvornim radom. Uz to najvjerojatnije će nositi titulu "kraljevske princeze" poput princeze Anne.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Alba (Foto: AFP) Jessica Alba i Olivia Munn (Foto: AFP) Olivia Munn (Foto: AFP) Jordana Brewster (Foto: AFP) +2 Olivia Culpo (Foto: AFP) Celebrity Žena koju obožavaju i muškarci i žene u uskoj haljini istaknula raskošni dekolte

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Haljina za Miss svijeta (Foto: PR) Haljina za Miss svijeta (Foto: PR) Haljina za Miss svijeta (Foto: PR) Ivana Mudnić Dujmina (Foto: PR) +2 Ivana Mudnić Dujmina (Foto: PR) Celebrity Ne vide problem u kratkoj haljini naše misice: ''Druge djevojke vikale su Modrićevo ime kad su je vidjele''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene