Mala šefica!

Preslatka princeza Charlotte izvela novi nestašni potez koji fotografima nije promaknuo, čini se da joj se baš žurilo!

Princeza Charlotte Princeza Charlotte Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte, Kate Middleton, princ William i princ George Princeza Charlotte, Kate Middleton, princ William i princ George Princeza Charlotte i Kate Middleton Princeza Charlotte slavi četvrti rođendan - 1 Princeza Charlotte slavi četvrti rođendan - 2 Princeza Charlotte slavi četvrti rođendan - 4 Princeza Charlotte, princ George (Foto: Profimedia) Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) +0 Princeza Charlotte Galerija

Princeza Charlotte bila je glavna zvijezda na uskrsnoj misi u Windsoru, na kojoj je sve osvojila svojim potezom i svima jasno dala do znanja kako joj to nije bilo previše zabavno.

Princ William i Kate Middleton prisustvovali su tradicionalnoj uskrsnoj misi u crkvi svetog Jurja u Windsoru, a pridružili su im se i maleni sin, princ George, i princeza Charlotte, koja je ponovno osvojila britansku javnost.

Pogledaj i ovo Princ William najviše zabrinjava što... Princ William godinama je naporno radio na nečemu što je sada uništeno na sličan način kao što je bilo i kod princeze Diane

Sudeći prema fotografijama, činilo se da se malenoj žurilo i da je čim prije htjela kući, a to je jasno dala do znanja mami Kate jer ju je bez prestanka i nestrpljivo povlačila za rub haljine i tjerala da krenu dok se ona pozdravljala sa svećenikom.

Charlotte je četvrta u redu za britansko prijestolje i jedina je kći princa Williama i vojvotkinje od Cambridgea. Poznata je po svojim nestašnim javnim istupima, pa je tako jednom prilikom zabavila javnost kada je isplazila jezik svojem djedu Michaelu Middletonu na regati The King's Cup, što su fotografi također zabilježili. 

Nakon što su se William i Kate vjenčali u travnju 2011. godine, dočekali su svoje prvo dijete, princa Georgea Alexandera Louisa, koji je danas treći u redu za kraljevski tron. Princeza Charlotte Elizabeth Diana njihovo je drugo dijete, a debitirala je u svibnju 2015. godine. Oboje su krenuli u školu odnosno vrtić u dobi od samo dvije godine, a fotografije tih važnih trenutaka obišle su svijet. Louis Arthur Charles treće je dijete Williama i Kate, a debitirao je u javnosti isti dan kada je rođen nakon što su ga roditelji pokazali javnosti ispred rodilišta. Princ Louis prvi je put službeno pozirao uz svoju sestru na fotografijama objavljenima u svibnju 2018. godine nekoliko tjedana nakon što se rodio, a koje su bile snimljene kada je imao tri dana.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry +0 Meghan Markle i princ Harry Zanimljivosti Stručnjaci pojasnili što se krije iza Harryjeva smrknutog lica, znakovi koje mu je Meghan upućivala nikome nisu promakli!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Cristiano Ronaldo i Katia Aviero Celebrity Ronaldova sestra oglasila se o tragediji koja je pogodila njihovu obitelj, bratu i Georgini posvetila je emotivnu objavu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene