Britanska kraljevska obitelj kreće na novu turneju te sa sobom vode i princezu Charlotte. Prva zemlja koju će posjetiti je Kanada.


Princeza Charlotte bi uskoro mogla na svoju prvu kraljevsku turneju.

Princeza Charlotte (Foto: Getty)

Godinu dana stara princezica pridružila bi se bratu i princu Georgeu kao i svojim roditeljima, Vojvodi i Vojvotkinji od Camebridgea. Kraljevski par sprema se na turneju, a prva zemlja koju će posjetiti je Kanada.

Kraljevski par (Foto: Getty)

US Weekly piše kako će kraljevski par zajedno sa svojom djecom proveti puno vremena na otvorenome u prirodi gdje će posjetiti jedne od najznačajnijih prirodnih ljepota Kanade.

Glasnogovornik Kraljevske obitelji poručio je kako se kraljevski par jako veseli što će posjetiti neke od prirodnih ljepota Kanade, ali će se susretati i s građanima. Uz osiguranje, na put će krenuti i mnogo osoblje, među kojima će biti i kraljevska dadilja Maria te frizerka Amanda Cook Turner, piše US Magazine.

Par će na put krenuti krajem rujna, a do Vancouvera koji im je prva postaja, letjet će privatnim letom. Princ George prvi put je na kraljevsku turneju išao kada je imao osam mjeseci. Tada je s roditeljima posjetio Australiju i Novi Zeland.

Britanska kraljevska obitelj (Foto: Getty)

Kraljevska će obitelj posjetiti dijelove Britanske Kolumbije i dijelove Yukona.