Princ George, princeza Charlotte i princ Louis, djeca Kate Middleton i princa Williama, neko vrijeme će morati pričekati da večeraju sa svojim roditeljima za istim stolom

Galerija


Biti članom kraljevske obitelji automatski, naravno, znači i pridržavati se brojnih protokola i pravila koja vrijede čak i za one najmlađe.

Princeza Charlotte (Foto: Getty Images)
Princeza Charlotte (FOTO: Jane Barlow/Press Association/PIXSELL)

Vezani članci Princeza Charlotte - 4 Slatkica Charlotte slavi 5. rođendan: Nasmijavala plazeći jezik, dobacivala fotografima, a voli i zaplesati Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Usput im dobacila: Princeza Charlotte podsjetila okupljene fotografe što ih ide ako su slučajno zaboravili

Naime, kako piše časopis Harpers Bazaar, djeca Kate Middleton i princa Williama ne smiju sjediti s njima za stolom tijekom kraljevskih večera i to sve do trenutka dok ne nauče što znači voditi pristojan razgovor. Točnije, princ George, princeza Charlotte i najmlađi princ Louis to će smjeti tek kad budu dovoljno zreli i usvoje neka pravila ponašanja odraslih ljudi, što zvuči kao poprilično velik pritisak na malene. A dok do toga ne dođe, djeca sjede za posebnim stolom.

Princeza Charlotte (Foto: Getty Images)
Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Pored toga, mališani kraljevske obitelji pod obavezno moraju znati još jedan jezik, tako da trogodišnja Charlotte već sad pored engleskog uči i španjolski. Što se tiče princa Georgea i pravila, kad su primjerice kratke hlače u pitanju, dječak ih u javnosti smije nositi samo do osme godine što je dio dugogodišnje kraljevske tradicije.