Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam na prošlogodišnjem Balu ruža potvrdili su zaruke.

Galerija


Bal ruža za njih je doista poseban događaj.

Vezani članci Kristina Šalinović Kristina Šalinović zaručila se nakon 6 godina veze: ''Dogodilo se prije nekoliko mjeseci, ali još ne vjerujem!'' Adriana Đurđević - 2 Nogometaš Duje Ćaleta-Car kleknuo nakon četiri godine veze, lijepa Adriana ponosno pokazala prsten

Monegaška princeza Charlotte Casiraghi i njezin izabranik, francuski producent Dimitri Rassam, na prošlogodišnjem Balu ruža, koji je osmislio preminuli dizajner Karl Lagerfeld, potvrdili su zaruke.

A na ovogodišnjem su pokazali da je među njima sve u najboljem redu te da  nisu raskinuli, kako se pisalo u medijima u siječnju ove godine.

Podsjetimo, glasine o prekidu javile su se svega 4 mjeseca nakon rođenja njihova sina Balthazara. Charlotte i Dimitri upoznali su se u Parizu nedugo nakon što je ona prekinula vezu s talijanskim redateljem Lambertom Sanfeliceom.

Zaručili su se u ožujku 2018. godine, a prvo javno pojavljivanje imali su upravo na Balu ruža.

Budući da se nisu vjenčali, njihovo se dijete neće pridružiti monegaškoj nasljednoj liniji unatoč tome što je Charlotte jedanaesta na popisu da naslijedi prijestolje.

Charlotte je prvo dijete rodila 2013. godine, sina Raphaëla, čiji je otac njezin bivši dečko, komičar Gad Elmaleh.

Iako na njezinoj ruci nije zasjao zaručnički prsten, par je čitavu noć bio nerazdvojan, pa i na plesnom podiju. Društvo im je radio i brat lijepe princeze Pierre Casiraghi sa suprugom Beatrice, ali i njihova majka princeza Caroline te monegaški knez Albert II.

Ova se žena može pohvaliti seksi bivšim suprugom, ali i za sadašnjim uzdišu žene diljem svijeta