Ne izgleda najbolje

Najtužnija princeza javila se novom fotkom, pa sve još više zabrinula: "Ona stvarno ne izgleda dobro, pogledajte joj ruke"

Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Afp 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) +0 Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Galerija

Princeza Charlene od Monaka zabrinula je javnost novom fotografijom na kojoj izgleda ispijeno i mršavo.

Princeza Charlene od Monaca i supruga princa Alberta, znana i kao najtužnija princeza na svijetu već nekoliko mjeseci boravi u Južnoafričkoj Republici gdje se navodno oporavlja od bolesti, a brojni svjetski mediji prenose kako se kući ni ne planira vratiti gdje je bila izuzetno nesretna.

Pogledaj i ovo Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Danas ne sliči na sebe! Od princeze iz bajke do buntovnice s obrijanom glavom, pogledajte kako se najtužnija princeza na svijetu promijenila s godinama!

Charlene je sada na profilu na Instagramu objavila fotografiju s kraljem južnoafričkog naroda Zulu Misuzulom kaZwelithinijem, a njezin je izgled mnoge zabrinuo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

"Ona stvarno ne izgleda dobro, pogledajte joj ruke", "Kada se vraćaš kući", "Šaljem ti blagoslove za oporavak", "Potrebna ti je dobrota i podrška", "Izgleda sve umornije", "Lijepo te je vidjeti, ali treba ti snage", "Nadamo se da ćeš se čim prije oporaviti", "Toliko tuge u njezinim očima. Nadam se da će pronaći svoj put k sreći", "Budi jaka i sretna, draga princezo", samo su neke od tisuća poruka koje je dobila u komentarima.

Princeza Charlene od siječnja ove godine nije bila u svojoj kneževini, a bila je primljena u bolnicu Netcare Alberlito u Južnoafričkoj Republici nakon što se onesvijestila zbog komplikacija uzrokovanih infekcijom koju je dobila u svibnju ove godine. Informacije o stanju princeze objavila je zaklada koja nosi njezino ime.

Brak princa Alberta i princeze Charlene oduvijek je intrigirao javnost. Charlene je inače bivša olimpijska plivačica, a kada se udala za princa, u brak je ušla u suzama nakon što je navodno čak i pobjegla iz Monaka. Uoči vjenčanja saznala je da 63-godišnji Albert ima izvanbračno dijete, i to u trenutku kada je u Parizu isprobavala vjenčanicu u kojoj se prošetala do oltara.

34-godišnja Brazilka koja je Albertu rodila dijete s njihovom kćeri živi u Italiji, no javnosti još uvijek nije poznat njezin identitet. Kada mu je rekla da je trudna, on ju je odbacio, a upravo zbog te afere već se godinama šuška da princ vara svoju suprugu. Brazilka je ostala trudna nakon mjesec dana njihove strastvene veze, no zbog djeteta se sve promijenilo i Albert je tvrdio da nema nikakve veze s njom.

Albert i Charlene upoznali su se 2000. godine, a deset godina kasnije objavili su zaruke. Njegove brojne afere okaljale su njihovu ljubav već odavno, a navodno su njegovi odvjetnici Charlene rekli da može otići nakon što mu rodi muškog nasljednika. Ona nikada o tome nije progovorila u javnosti, a navodno će zbog svog truda dobiti i pozamašnu svotu kada konačno odluči napustiti kneževinu Monako.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Mark Bagarić +15 Mark Bagarić Celebrity Tko je mladić zbog kojeg je Martina Tomčić izjavila da se zaljubila? Tvrdi da nikad nije bio u vezi, ali nakon ovoga teško da će ostati solo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene