Već je objavila trudnoću, a kraljevsku obitelj sada čeka i dvostruko iznenađenje!


Iako im je trebalo neko vrijeme, princeza Charlene i princ Albert II. od Monaca napokon su u slatkom iščekivanju. I to dvostrukom – jer Charlene čeka blizance!

U samo 2 godine - Charlene se pretvorila u samouvjerenu vladaricu!

Vezani članci Hitna pomoć, ilustracija Tragedija kod Varaždina: Tijekom poroda kod kuće u Ivancu preminulo novorođenče Policija, ilustracija Otac preminule bebe završio na policiji: Napao suprugu, a ona prijetila socijalnim radnicama koje su došle na intervenciju

Tu sretnu vijest je i sama potvrdila 36-godišnja princeza. Kraljevski par se zajedno pojavio na eventu posvećenom Princezi Grace u Regent Beverly Wilshire hotelu, a Charlene je blistala u bijelom ležernoj haljini koja je blago naglašavala njezin trbuščić.

'Istina je, osjećam se apsolutno sjajno', rekla je za Hello magazin. Ona i njezin slavni suprug zajedno su prošli kroz mnoge izazove, no uspjeli su ih pobijediti. 'Kao par smo prošli kroz mnoge teške trenutke i naši privatni životi su se mnogo promijenili. Biti zajedno je jednako izazovno, a upravo nas je to i spojilo. Vjerujem u našu ljubav' rekla je

Charlene u nedavnom intervjuu za talijanski Vanity Fair.
Par se vjenčao u srpnju 2011. na raskošnoj svečanosti u kneževskoj palači na kojoj je bilo osamstotinjak uglednih uzvanika, nakon nešto skromnijeg civilnog vjenčanja dan ranije u uskom krugu. Vjenčanje su putem televizije pratili brojni gledatelji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook