Kraljica odobrila

I ovu će godinu obilježiti kraljevsko vjenčanje i to posebno: Princeza Beatrice reći će da svom zgodnom Talijanu

Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Profimedia) Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Profimedia) profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Profimedia) Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Getty Images) Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Getty Images) Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Getty Images) Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Getty Images) Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Instagram) Princeza Beatrice (Foto: Getty Images) +0 Princeza Beatrice (Foto: Getty Images) Galerija

Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi vjenčat će se 29. svibnja 2020. godine.

Britanska princeza Beatrice, najstarija kći princa Andrewa i vojvode od Yorka, udat će se za svog zaručnika, Talijana Edoarda Mapellija Mozzija nakon petomjesečnih zaruka, potvrđeno je iz Kraljevske palače.

Pogledaj i ovo Kate Middleton morala je požuriti ili... Kate Middleton bila je prisiljena otkriti da ima rak? Procurile su informacije o prijetnjama s kojima se suočila

Svečana ceremonija na kojoj će 31-godišnja Beatrice i 37-godišnji Edoardo razmijeniti bračne zavjete bit će privatna i intimna, a organizirat će ju kraljica Elizabeta u vrtu Buckinghamske palače u Londonu. Bit će to prvo vjenčanje koje će biti održano na toj lokaciji nakon 2011. godine kada su se tamo vjenčali vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea.

"Vjenčanje njezina visočanstva princeze Beatrice od Yorka i gospodina Edoarda Mapellija Mozzija bit će održano u petak 29. svibnja 2020. godine. Par se zaručio u Italiji u rujnu 2019. godine. Kraljica je ljubazno dala dopuštenje da se ceremonija održi u Kraljevskoj kapelici St. James. Nakon ceremonije bit će održano privatno primanje koje će Kraljica organizirati u vrtovima Buckinghamske palače", stoji u službenoj priopćenju s s dvora.

Budući supružnici bili su zajedno 11 mjeseci prije nego su objavili vijest o zarukama, a Edoardo je zaprosio Beatrice s prstenom vrijednim 100 tisuća britanskih funti dok su bili na odmoru u njegovoj rodnoj Italiji.

Unatoč pedofilskom skandalu u koji je navodno bio umiješan, vjeruje se kako će princ Andrew dopratiti Beatrice do oltara s kojom ima bliski odnos, a sestra Eugenie trebala bi joj biti vjenčana kuma.

"Bea je počašćena i zahvala zbog prijema. To je stvarno posebna gesta jer bit će to prvo vjenčanje u Buckinghamskoj palači odkad su se tamo vjenčali princ William i Kate Middleton 2011. godine", izjavio je za Daily Mail njoj blizak izvor.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene