Kraljičina unuka princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi vjenčat će se 29. svibnja ove godine.

Galerija


Britanska Kraljevska palača je prije nekoliko dana objavila kako će se kraljičina unuka princeza Beatrice nakon petomjesečnih zaruka udati za svog zaručnika, Talijana Edoarda Mapellija Mozzija, a vjenčanje će se održati u vrtu Buckinghamske palače u Londonu.

Vezani članci Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Instagram) Ponašanje nedostojno princeze? Otela joj je zaručnika, a sada ju poziva na svoju svadbu Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Getty Images) Majku svog djeteta i bivšu zaručnicu ovaj je tajkun ostavio slomljena srca, a sada se ženi princezom

Daily Mail javlja kako su princeza i njezin odabranik otkrili listu želja za poklone. 31-godišnja princeza i njezin 37-godišnji zaručnik zamolili su sve pozvane da im ne donose darove, već da se malo više raspitaju o dobrotvornim organizacijama u kojima oni djeluju.

Radi se o dvije organizacije, tj. o Big Changeu, organizaciji koja podržava dobrotvorne projekte diljem Velike Britanije koje doprinose mladim ljudima i o Cricket Brings Hope, organizaciji koja kriketom pokušava postići pozitivne socijalne promjene u Ruandi.

Kraljičina unuka i Edoardo vjenčat će se 29. svibnja ove godine. Beatrice je najstarija kći kraljičinog sina princa Andrewa, vojvode od Yorka.

Slavni glumac otkrio tajnu dugotrajnog braka s 22 godine mlađom kolegicom kojom je sve nasmijao