Potresno...

"Da sam znao što će se dogoditi...": William i Harry otkrili što su posljednje rekli majci

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dokumentarac "Diana, naša majka: Život i naslijeđe" bit će objavljen na 20. godišnjicu Dianine smrti, 31. kolovoza.

Britanski prinčevi William i Harry u novom su dokumentarcu govorili o posljednjem telefonskom razgovoru sa svojom majkom princezom Dijanom prije no što je umrla. "Diana, naša majka: Život i naslijeđe" bit će objavljen na 20. obljetnicu Dijanine smrti u automobilskoj nesreći u Parizu, 31. kolovoza 1997.

Pogledaj i ovo Princ William i princ Harry Svi se nadaju pomirbi Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

Harry je otkrio da je razgovor trajao jako kratko. "Ja i Harry bili smo s rodbinom u Balmoralu, u kraljičinoj rezidenciji, i baš smo se dobro zabavljali pa nam se jako žurili. Znate, pozdravili smo se i samo joj rekli na brzinu da se vidimo kasnije. Naravno, da sam znao što će se dogoditi, ne bih se tako ponašao", dodao je William.

"Mislim da ćete shvatiti Dijanu privatno", rekao je za Reuters izvršni producent Nick Kent. "Nitko dosad nije ispričao tu priču s točke gledišta dvoje ljudi koji su je znali bolje od ikoga i najviše je voljeli, njezinih sinova".

Prinčevi su podsjetili na majčin smisao za humor, a princ Harry opisao ju je kao "jednog od najnestašnijih roditelja". Također su podsjetili na bol zbog razvoda roditelja i kako su se nosili s viješću o njezinoj smrti i razdoblju nakon toga.

Dok film obrađuje aspekte Dijanina života poput njezina dobrotvorna rada, uključujući HIV i mine, izbjegava kontroverzne teme poput izvanbračnih veza. Prema autorima, prinčevi su bili vrlo otvoreni i nisu zabranili da se bilo koja tema stavi izvan dometa. Radije su željele pokriti novo područje i napraviti drukčiji tip filma.

"Ono što smo imali na umu jest da će u godinama koje dolaze prinčevi William i Harry biti sretni da mogu pokazati vlastitoj djeci tko je bila njihova baka", rekao je Kent.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene