Obitelj povećava prihode

Bio je gorljivi kritičar interneta, a godinu dana nakon smrti njegovi su spotovi ''osvanuli'' na YouTubeu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Službeni video-spotovi Princea dostupni su od petka na YouTubeu, malo više od godinu dana nakon iznenadne smrti pop legende i deklariranog neprijatelja te sveprisutne video-platforme na internetu.

Video-spotovi nekih od njegovih najpoznatijih pjesama, među kojima "When Doves Cry" i "Let's Go Crazy", sad su dostupni na službenoj stranici YouTubea. Ostali bi trebali slijediti.

Pogledaj i ovo showbuzz zaista neobično Nicole Scherzinger podijelila s fanovima neobičan trenutak koji je doživjela u crkvi, svi se čude i komentiraju

Rano dospjevši na internet, Prince je poslije postao njegov gorljivi kritičar, optužujući kako besplatan i sve lakši pristup glazbi on line umanjuje prihode umjetnika.

Glazbenik je čak zaposlio ekipu zaduženu za detektiranje i eliminaciju svih njegovih video-spotova, čak i kratkih isječaka koje su snimili i objavili obožavatelji.

Upitan neposredno prije smrti o tom kategoričnom stavu, Prince je napisao poruku na Twitteru, a potom je brzo obrisao: "Budući da Youtube ne isplaćuje novac, nije li to apsurdno pitanje?"

Prince Rogers Nelson umro je 21. travnja 2016. u 57. godini od predoziranja analgeticima. Od njegove smrti, obitelj pokušava povećati izvore prihoda objašnjavajući kako joj trebaju ta sredstva za zaštitu i održavanje njegove obimne baštine. (Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene