Princ William pojavio se u na prijateljevom vjenčanju u pratnji Pippe Middleton umjesto svoje supruge Kate što je izazvalo brojna nagađanja i šaputanja.


Princ William i supruga Kate trebali su se zajedno pojaviti na vjenčanju prinčevog prijatelja. Međutim na veliko iznenađenje svi prisutnih, William se pojavio u društvu vokvotkinjine sestre Pippe Middleton.

Kraljica nije zadovoljna: Kate joj stala na žulj?

Vezani članci Princ Philip, Kate Middleton i princ William Princ William i Kate Middleton među posljednjima odali počast princu Philipu, evo na koji su način oni to odlučili učiniti Princ William i Kate Middleton Kate Middleton raduje se samo jednoj osobi u ovim trenucima, a istodobno pokušava utješiti princa Williama

Sve ukazuje na to da se vojvotkinja predomislila u zadnjem trenutku jer su imena nje i princa bila otisnuta na pozivnicama, ali i na glavnom stolu za kojim su trebali sjediti zajedno.

Nitko ne z na što se u međuvremenu dogodilo jer je Kate pravovremeno potvrdila svoj dolazak. Njen nestanak bio je glavna tema za vrijeme doručka nakon vjenčanja, a naklapanja su se proširila i Londonom poput šumskog požara.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook