Svi su bili zabrinuti

Najstariji sin Michaela Jacksona objavio fotografiju člana obitelji kojeg rijetko viđamo u javnosti

Blanket Jackson (Foto: Profimedia) Blanket Jackson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Blanket Jackson (Foto: Profimedia) Michael Jackson i Debbie Rowe (Foto: Profimedia) Michael Jackson (Foto: Getty Images) Michael Jackson i djeca (Foto: Profimedia) Blanket Jackson (Foto: Getty Images) Paris Jackson (Foto: AFP) Paris i Prince Jackson (Foto: Getty Images) +0 Paris i Prince Jackson (Foto: Getty Images) Galerija

Prince Jackson objavio je na svom profilu na Instagramu fotografiju na kojoj je, između ostalih, i njegov mlađi brat Blanket Jackson.

Među brojnom publikom koja je pohitala u kina pogledati posljednji nastavak filma "Avengers: Endgame" našao se i sin pokojnog kralja popa Michaela Jacksona, 22-godišnji Prince Michael Jackson ali i najmlađi sin Blanket koji se rijetko pojavljuje u javnosti.

Pogledaj i ovo Michael Jackson i djeca (Foto: Profimedia) Pogledajte kako izgledaju Djeca kralja popa danas su odrasli ljudi, njegov mlađi sin zbog traume iz djetinjstva zazire od medija, dok kći ne skriva svoju mračnu prošlost

Prince Jackson je tako na svom profilu na Instagramu podijelio fotografiju na kojoj pozira s prijateljima, a na fotografiji se našao i 17-godišnji Blanket za kojeg je javnost u posljednje vrijeme bila zabrinuta, naročito nakon skandala i objave dokumentarca u kojem je njegov otac prikazan kao zlostavljač djece.

No Blanket se u javnosti rijetko pojavljuje još od smrti svog voljenog oca 2009. godine pa je sporna fotografija izazvala veliko zanimanje javnosti. Blanket više nije maleni dječak, već visoki mladić od 17 godina s dužom kosom do ramena i širokim osmijehom na licu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prince Jackson (@princejackson) on

"Svi samo primjećuju Blanketa", "O Bože, hvala ti što si nam dao neku vijest o Blanketu, volim te", samo su neki od komentara uzbuđenih obožavatelja obitelji Jackson.

I dok se dvojica braće ne vole pojavljivati u javnosti, njihova 21-godišnja sestra Paris radi na svojoj karijeri modela te ima vlastiti bend Soundflowers.

Blanket je u javnosti posljednji put viđen prošlog Božića, a jednom prilikom je njegov pokojni djed Joe Jackson priznao kako ga upravo on najviše podsjeća na Michaela.

"Ličiš na oca na toliko mnogo načina, i ti me najviše podsjećaš na njega", napisao je svojevremeno i na svojoj službenoj web stranici.

Javnost je Blanketa upoznala kad je imao samo 9 mjeseci, a to njegovo pojavljivanje vezano je uz skandal koji i dan danas mnogi pamte. Naime, kad je preminuli kralj popa u studenom 2002. godine boravio u Berlinu, fanovima je s balkona predstavio prvo dvoje starije djece, kćer Paris i sina Princea, a onda je na red došao i Blanket kojeg je Jackson u jednom trenutku neoprezno podignuo u vis iznad ruba balkona. O tom se događaju tada puno pisalo i govorilo jer su mongi zaključili da je tim postupkom glazbenik svoje dijete doveo u opasnost.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Instagram) Severina je objavila novi spot (Foto: promo) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) +5 Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Celebrity Što stoji iza nedavnog Severinina putovanja u New York? Tajna je sada otkrivena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene