Otkriva detalje veze

Princa optužuju za seks s maloljetnicom - Bivša djevojka ga brani

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Britanski princ svakodnevno se suočava s gnjusnim optužbama, no sada je njegova bivša odlučila stati u njegovu obranu!

Od početka godine, princ Andrew je suočen s optužbama žene koja tvrdi da je bila prisiljena održavati s njim seksualne odnose dok je bila maloljetna. Te optužbe su iznesene u tužbi predanoj u Sjedinjenim Državama.

Pogledaj i ovo Princ Andrew - 1 gnjusne priče Princ Andrew spominje se u sudskoj dokumentaciji o Jeffreyju Epsteinu, svjedočanstvo jedne od žrtava sve je zgrozilo

Bivša ljubav princa Andrewa, Koo Stark, sada je prekinula njegovu 32-godišnju šutnju o njihovoj ljubavnoj vezi te je progovorila za Daily Mail.

Princ negira optužbe o seksualnim odnosima s maloljetnicom

Stark je progovorila jer su joj zasmetale optužbe na račun princa Andrewa, za kojeg se tvrdi da je prisilio maserku Virginiju Roberts da mu pruži seksualne usluge. Nitko od prinčeve obitelji ili prijatelja nema dopuštenje svjedočiti u njegovu obranu.

Starkovu su tvrdnje Virginije Roberts toliko razbjesnile da je odlučila prekinuti šutnju te spasiti svog bivšeg dečka. Ona tvrdi da su njezine tvrdnje lažne te je, prema vlastitom iskustvu i vremenu koje je provela s njim, uvjerena da princ Andrew nije kriv.

Koo Stark tvrdi da je princ 'dobar čovjek, nježan, pun ljubavi i brižan, normalan dečko', piše Daily Mail.

'Znam previše o medijima i sudovima da bih dopustila sramoćenje nevinog čovjeka. Iz tog sam razloga i odlučila otkriti neke detalje o svom odnosu s Andrewom. Vjerujem da je dobar čovjek i vjerujem da mu mogu pomoći te opovrgnuti optužbe protiv njega. Princ Andrew mi je drag prijatelj i kum mojoj kćeri. Znam ga kao časnog i poštenog čovjeka, koji poštuje kršćanske vrijednosti. Nisam mogla samo slegnuti ramenima na optužbe Virginije Roberts, koja ga optužuje za najgoru vrstu ponašanja', rekla je Stark za Daily Mail.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene