Humanitarac od djetinjstva

Princ William ponovno pokazuje humanitarni duh uoči jubilarnog rođendana, a u rad će uključiti i svoju djecu

Princ William Princ William Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William Princ William - 1 Princ William - 3 Princ William - 2 Princ William i Kate Middleton - 1 Princ William i Kate Middleton - 2 Princ William i Kate Middleton - 3 Prinčevi William i Harry s princezom Dianom Prinčevi William i Harry s princezom Dianom Princ William s djecom +14 Princ William i Kate Middleton Galerija

Princ William odlučio je pomoći beskućnicima uoči proslave svog rođendana, a odlučio je i pokazati svojoj djeci rad humanitarnih udruga s kojima surađuje, a koje pomažu beskućnicima i siromašnim ljudima kako bi na vrijeme osvijestio djecu o problemima ljudi.

Vojvoda od Cambridgea podržao je rad udruge ''The Big Issue'' pri izdavanju novog broja časopisa povodom njegovog 40. rođendana.

Pogledaj i ovo Princ William - 1 Nakon mjesec dana Princ William vraća se kraljevskim obvezama nakon šokantne objave o borbi Kate Middleton s rakom, evo gdje će se sve pojaviti

Časopis je osnovan 1991. godine, a od 1995. osnovana je i istoimena organizacija za pomoć beskućnicima.

Princ William je otkrio zašto je odlučio prodavati primjerke časopisa zajedno s volonterima udruge uoči svog jubilarnog rođendana.

Rekao je da se u godinama koje su pred njima nada da će svoju djecu dovesti da vide kako fantastične organizacije rade za podršku onima kojima je najpotrebnija - baš kao što je njegova majka to učinila za njega.

Vojvoda od Cambridgea želi osvijestiti svoju djecu Charlotte, Louisa i Georgea o problemima s kojima se susreću mnogi stanovnici Velike Britanije i ostatka svijeta te prikazati kako na svijetu postoji siromaštvo.

Prisjetio se i kako je njegovo zanimanje za beskućnike počelo s 11 godina kada je s majkom princezom od Walesa prvi put posjetio sklonište za beskućnike. Dodao je da je Diana u vlastitom neponovljivom stilu, bila odlučna osvijetliti zanemareni neshvaćeni problem, piše Daily Mail.

''U 30-ak godina od tada, vidio sam kako bezbrojni projekti u ovom prostoru rastu, uključujući dobrotvorne organizacije kojima sam imao čast biti pokrovitelj'', rekao je.

''Pokrenute su nove inicijative širom zemlje – neke su uspjele, neke nisu. Ali ova organizacija, možda sada najprepoznatljiviji od ovih organizacija, nedvojbeno je imala utjecaja.''

Časopis, koji tamošnji ljudi prodaju i zarađeni novac zadrže kao zaradu, također uključuje intervju između Williama i 60-godišnjeg Davea Martina, prodavača ''Big Issue'' magazina kojem se pridružio William kako bi prodavao časopis. Zajedno su tog poslijepodneva prodali 32 primjerka.

Zatim su posjetili ''The Passage'', obližnju dobrotvornu organizaciju za beskućnike koja pomaže ljude koji su beskućnici na ulici ili su u opasnosti od beskućnika, čiji je vojvoda postao pokrovitelj 2019. godine.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Nina Badrić - 6 In Magazin: Nina Badrić - 3 In Magazin: Nina Badrić - 4 In Magazin: Nina Badrić - 5 +19 In Magazin: Nina Badrić - 1 inMagazin Nina Badrić otkriva detalje proslave svog 50. rođendana: ''Bit će to kao jedna veća svadba''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Sandi Pego - 1 In Magazin: Sandi Pego - 2 In Magazin: Sandi Pego - 3 In Magazin: Sandi Pego - 4 +19 In Magazin: Sandi Pego - 5 inMagazin Jedan od najpopularnijih domaćih tiktokera otkriva koliko je kila izgubio nakon Plesa sa zvijezdama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene