Kako su narasli!

Rijetko izdanje: Objavljena nova slika princa Williama i djece kako se igraju, a iza kamere se našlo poznato lice

Princ William i Kate (Foto: AFP) Princ William i Kate (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate (Foto: AFP) +0 Princ William (Foto: Profimedia) Galerija

Princ William slavi 38. rođendan, a tim je povodom objavljena nova fotografija na kojoj pozira s djecom, a snimila ju je Kate Middleton.

Britanski princ William slavi 38. rođendan, a tim je povodom na njegovu službenom profilu na Instagramu objavljena preslatka fotografija na kojoj pozira sa svojom djecom, a koju je snimila njegova supruga Kate Middleton.

William na fotografiji blista od sreće u svom najdražem društvu i pokazuje kako i s kime najviše voli provoditi svoje slobodno vrijeme, daleko od službenih kraljevskih dužnosti.

"Vojvoda i vojvotkinja su jako sretni što mogu podijeliti novu fotografiju vojvode s princom Georgeom, princezom Charlotte i princom Louisom uoči uoči njegova rođendan. Fotografiju je ranije ovog mjeseca snimila vojvotkinja", piše u opisu fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Na drugoj fotografiji razigrana ekipa se izležava na travi i pokazuje nam onu nježnu, očinsku stranu, vjerojatnog budućeg kralja Velike Britanije. 

  1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) +2 Diletta Leotta (Foto: Instagram) Celebrity Popularna novinarka objavila fotku pa izazvala pravu pomutnju na Instagramu: "Tko je zumirao?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene