William i Kate Middleton su se u Dublinu družili s medicinskim osobljem, a princ se odlučio našaliti s koronavirusom.

Galerija


Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea u službenom su posjetu Irskoj, a princ William je naljutio tamošnje stanovnike nakon što se našali s koronavirusom.

Vezani članci Kate Middleton i princ William Prošlo je već 9 godina od vjenčanja Kate i Williama, prisjetili smo se kako je izgledao njihov veliki dan Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) Princeza Charlotte će imati poseban rođendan ove godine, otkriveno što joj sprema kraljevska obitelj

William i Kate Middleton su se u Dublinu družili s medicinskim osobljem, a princ se u jednom trenutku odlučio našaliti s čitavom situacijom, piše The Sun.

"Uvjeren sam kako vam svi prilaze uvjereni da imaju koronavirus te su sigurni da umiru, a vi im govorite da imaju obični kašalj", rekao je princ jednom od doktora.

"Ne čini li vam se da je sve u vezi koronavirusa previše dramatično? Usput, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea šire koronavirus. Isprike!", rekao je William.

Šala nije najbolje prihvaćena u Irskoj, a na društvenim mrežama su brojni napali princa kako se šali s ozbiljnom situacijom i ne poštuje žrtve koronavirusa.

Prema uputama kraljevskih dužnosnika, svi članovi kraljevske obitelji i dalje nastavljaju posao te su istaknuli da nema mjesta panici. William i Kate su se osim s doktorima u Irskoj družili i s vlasnicima pubova te su isprobavali pive.

"Ususret promjenama na sebi": Lepa Brena iznenadila tamnom kosom, fanovi se složili na koga nalikuje