"jako je seksi"

Princ iznenadio sve! Značajno promijenio imidž zbog problema koji ga muči godinama

Princ William, Vojvotkinja Catherine (FOTO: Getty) Princ William, Vojvotkinja Catherine (FOTO: Getty) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William, Vojvotkinja Catherine (FOTO: Getty) Princ William (FOTO: Getty) +0 Princ William (FOTO: Getty) Galerija

Princ William promijenio je imidž. Kosu je skratio skoro na 'nulericu' i to zbog jednog razloga.

Princ William izazvao je golemu pozornost svojim posljednjim pojavljivanjem u javnosti. Razlog tome je nova frizura. Princ se naime ošišao gotovo na 'nulericu' kako bi prikrio problem koji ga muči već godinama.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i princ William To ih je baš pogodilo Kate i William shrvani su i potreseni najviše zbog jedne stvari, a zna se i kada planiraju objaviti novu fotografiju?

Dobro je poznato da nasljednik britanske krune već godinama muku muči s gubitkom kose, no ovakvoj promjeni malo se tko nadao. Tim više što nikada nije pokazao da mu smetaju zezancije na račun ćelavosti koje su stizale od njegovog brata Harryja, ali i supruge, vojvotkinje Catherine.

Princ William (FOTO: Getty) Princ William (FOTO: Getty)

Prinčeva nova frizura odmah je postala tema rasprava na društvenim mrežama. Mnoge je William podsjetio na svog strica, princa Edwarda. Promjena mu, sudeći prema komentarima, sjajno pristaje.  "Princ izgleda jako seksi s ovom frizurom", "Hvala prinče što si učinio prihvatljivim moj nedostatak kose", "Izgleda jako dobro, i s kosom i bez nje", samo su neke od reakcija na društvenim mrežama. Čini se da se 'novi' princ Britancima itekako sviđa!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene