Princ William promijenio je imidž. Kosu je skratio skoro na 'nulericu' i to zbog jednog razloga.

Galerija


Princ William izazvao je golemu pozornost svojim posljednjim pojavljivanjem u javnosti. Razlog tome je nova frizura. Princ se naime ošišao gotovo na 'nulericu' kako bi prikrio problem koji ga muči već godinama.

Vezani članci Princ William i Kate Middleton Kate Middleton raduje se samo jednoj osobi u ovim trenucima, a istodobno pokušava utješiti princa Williama Princ Harry i princ William Princ William priznao kako se zapravo osjeća u kraljevskoj palači, nakon što je Harry izjavio da je "zarobljen"

Dobro je poznato da nasljednik britanske krune već godinama muku muči s gubitkom kose, no ovakvoj promjeni malo se tko nadao. Tim više što nikada nije pokazao da mu smetaju zezancije na račun ćelavosti koje su stizale od njegovog brata Harryja, ali i supruge, vojvotkinje Catherine.

Princ William, Vojvotkinja Catherine (FOTO: Getty)
Princ William (FOTO: Getty)

Prinčeva nova frizura odmah je postala tema rasprava na društvenim mrežama. Mnoge je William podsjetio na svog strica, princa Edwarda. Promjena mu, sudeći prema komentarima, sjajno pristaje.  "Princ izgleda jako seksi s ovom frizurom", "Hvala prinče što si učinio prihvatljivim moj nedostatak kose", "Izgleda jako dobro, i s kosom i bez nje", samo su neke od reakcija na društvenim mrežama. Čini se da se 'novi' princ Britancima itekako sviđa!