Najteža tema

Princ William otvoreno progovorio o najvećoj boli koju je osjetio: "Nisam mogao ni raditi normalno"

Princ William (Foto: Getty Images) Princ William (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William (Foto: Getty Images) Princ William (Foto: Getty Images) Princeza Diana, Harry (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Princ William (Foto: Getty Images) Princ William (Foto: Getty Images) +0 Princeza Diana (Foto: Profimedia) Galerija

Princ William iskreno je progovorio o smrti majke, princeze Diane i kako je proživljavao njezin gubitak.

Britanski princ William odlučio je javno progovoriti tragičnom gubitku svoje majke, princeze Diane i priznati kako mu je to bilo najbolnije iskustvo u životu.

Pogledaj i ovo Princ William Ne može to podnijeti Princa Williama jedna stvar oko nove sezone ''Krune'' iznimno je naljutila: ''Iznova iskorištavaju mamu...''

O svemu je progovorio u BBC-jevu dokumentarnom filmu "A Royal Team Talk: Tackling Mental Health" kojemu je tema važnost mentalnog zdravlja o čemu je razgovarao s uspješnim britanskim nogometašima, među kojima su bili i slavni Peter Crouch te Gareth Southgate.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Princ William je ispričao kako je gubitak majke uvelike utjecao na njegov život, naročito na posao pilota zrakoplova prve pomoći, koji ga je zapravo svakodnevno suočavao i podsjećao na gubitak.

Rekao je kako je posao ostavio na njega vrlo depresivan i negativan osjećaj, te da je mislio kako je smrt svuda oko njega.

"To je priličan teret za nošenje i osjećaj", priznao je.

Ovo je prvi put da je princ otvoreno i iskreno progovorio o gubitku majke, koja je život izgubila u prometnoj nesreći 1997. godine kada je njemu bilo 15 godina, a njegovu bratu, princu Harryju samo 12. Inače, Harry je bio taj kojemu je o toj temi uvijek bilo lakše govoriti i koji nije potiskivao osjećaje poput starijeg brata.

"Kada vam se to dogodi u mladosti, javlja se bol koju nikada prije niste osjetili. I znate da će vam u životu biti teško prijeći preko te boli. Ali to vas također zbližava s drugim ljudima koji su proživjeli takav ili sličan gubitak", objasnio je William.

Inače, princ William i njegova supruga Kate Middleton zajedno s princem Harryjem i vojvotkinjom Meghan Markle vode kampanju o važnosti mentalnog zdravlja naziva "Heads Together" koju promiču i na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene