Princeza Charlotte obožava jednoroge, što je javnosti otkrio njezin otac, princ William.

Galerija


Odlazak britanske princeze Charlotte u prvi razred osnovne škole izazvao je veliko zanimanje britanske, ali i svjetske javnosti. Fotografije na kojima ju roditelji, princ William i majka vojvotkinja Kate Middleton, ispraćaju u školu obišle su svijet i izazvale brojne simpatije, a neki su detalji nekima malo više zapeli za oko.

Vezani članci Kate Middleton i princ William s djecom Kate i William objavili novu fotografiju s djecom, svi komentiraju izgled malene princeze Charlotte Princeza Charlotte - 4 Slatkica Charlotte slavi 5. rođendan: Nasmijavala plazeći jezik, dobacivala fotografima, a voli i zaplesati

Naime, brojni su primijetili da je Charlotte svoju školsku torbu ukrasila šljokičastim privjeskom u obliku jednoroga, a to nije bio prvi put da je viđena s likom tog popularnog mitološkog bića.

Sve o njezinu oduševljenju jednorozima otkrio je njezin otac, princ William prilikom posjeta dobrotvornoj organizaciji Harcombe House i vatrogascima u Devonu kada je primijetio jednoroga na jednom od dječjih crteža koji su tamo bili izloženi.

"Moja kći također voli jednoroge, obožava ih. Ovo je jako kul", rekao je William.

U posljednjih nekoliko mjeseci Charlotte je s likom jednoroga viđena u nekoliko različitih prigoda, a posljednja je bila njezin prvi dan škole.

Kraljevska palača izdala je službeno priopćenje u kojem je potvrđeno da će Charlotte započeti obrazovanje ove školske godine, a mnoge je zanimalo i kako će se kraljevna zvati s obzirom na svoju titulu - Princeza Charlotte od Cambridgea. Djevojčici je puno ime Charlotte Elizabeth Diana, pa se nagađa da će u školi koristiti svoje prvo ime i naslov svojih roditelja umjesto prezimena. Ako bude tako, u imeniku će biti navedena kao Charlotte Cambridge. Isto prezime nosi i njezin stariji brat George. 

Isto pravilo bilo je primijenjeno i na princa Harryja i Williama, koji su školu pohađali pod prezimenom Wales, titulom svoga oca.

Podsjetimo, elitna škola koju pohađaju George i Charlotte ima iznimno bogat program, pa učenicima nudi učenje više stranih jezika, baleta, glasovira i jahanja.

Plus-size djevojka koja ima milijune sljedbenika na Instagramu razočarala onime što je napravila na pisti