Kraljevska obitelj

POTOMCI PLAVE KRVI POD OČEVIM NADZOROM Ne želi da prolaze isto što je i on

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ William želi da njegov sin i kćer imaju drugačije djetinjstvo od njega i upravo će zato dati sve od sebe da ih što više zaštiti od znatiželjnih pogleda javnosti.

Princ Willliam i njegova lijepa supruga Kate svakodnevno su izloženi očima javnosti, ali oni su brižni roditelji koji žele živote svoje djece sačuvati od znatiželjnih pogleda.

Pogledaj i ovo Princ William najviše zabrinjava što... Princ William godinama je naporno radio na nečemu što je sada uništeno na sličan način kao što je bilo i kod princeze Diane

Iako bismo svi željeli znati što radi malena Charlotte ili kako dane provodi preslatki George, kraljevski je par odlučio da ih maksimalno zaštite. Tu i tamo javnost može vidjeti službene fotografije djece, no najčešće ih roditelji čuvaju od očiju javnosti.

 

We hope everyone enjoys these lovely photos as much as we do..

A photo posted by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

 Novi Vanity Fair piše kako princ William radi sve kako bi njegova kći i sin imali normalan život te ih nastoji čuvati i štititi koliko god može. Autorica članka tvrdi kako se vojvoda posebno potrudio da njegova djeca ne bi došla u središte pozornosti.

Kako bi to sigurao, odlučio je kako će se njegova nova obitelj preseliti u puno mirnije mjesto, imanje Anmer Hall i to samo 48 sati nakon što se princeza Charlotte rodila.

Obitelj tako sada živi na samotnom imanju, a vojvotkinja Kate često kuha, jer kraljevski par nema kuhara. Princ William želi zaštititi svoju djecu od paparazza i ne želi da oni prolaze isto ono što je on prolazio dok je odrastao.

Kraljevska je obitelj objavila kako u rujnu vojvoda i vojvotkinja kreću na novu turneju, a prva zemlja koju će posjetiti bit će Kanada. Glasnogovornik kraljevske obitelji nije ni potvrdio, ali ni demantirao tvrdnju kako će se na turneji roditeljima i bratu pridružiti princeza. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene