Princ William želi da njegov sin i kćer imaju drugačije djetinjstvo od njega i upravo će zato dati sve od sebe da ih što više zaštiti od znatiželjnih pogleda javnosti.


Princ Willliam i njegova lijepa supruga Kate svakodnevno su izloženi očima javnosti, ali oni su brižni roditelji koji žele živote svoje djece sačuvati od znatiželjnih pogleda.

Iako bismo svi željeli znati što radi malena Charlotte ili kako dane provodi preslatki George, kraljevski je par odlučio da ih maksimalno zaštite. Tu i tamo javnost može vidjeti službene fotografije djece, no najčešće ih roditelji čuvaju od očiju javnosti.

 

We hope everyone enjoys these lovely photos as much as we do..

A photo posted by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

 Novi Vanity Fair piše kako princ William radi sve kako bi njegova kći i sin imali normalan život te ih nastoji čuvati i štititi koliko god može. Autorica članka tvrdi kako se vojvoda posebno potrudio da njegova djeca ne bi došla u središte pozornosti.

Kraljevska obitelj (Goto: Getty)

Kako bi to sigurao, odlučio je kako će se njegova nova obitelj preseliti u puno mirnije mjesto, imanje Anmer Hall i to samo 48 sati nakon što se princeza Charlotte rodila.

Kraljevska obitelj (Goto: Getty)

Obitelj tako sada živi na samotnom imanju, a vojvotkinja Kate često kuha, jer kraljevski par nema kuhara. Princ William želi zaštititi svoju djecu od paparazza i ne želi da oni prolaze isto ono što je on prolazio dok je odrastao.

Kraljevska obitelj (Goto: Getty)

Kraljevska je obitelj objavila kako u rujnu vojvoda i vojvotkinja kreću na novu turneju, a prva zemlja koju će posjetiti bit će Kanada. Glasnogovornik kraljevske obitelji nije ni potvrdio, ali ni demantirao tvrdnju kako će se na turneji roditeljima i bratu pridružiti princeza.