Princ William veliki je obožavatelj nogometa.

Galerija


Princ William veliki je obožavatelj nogometa.

Vezani članci Princ Harry Bliski prijatelj princa Harryja potvrdio ono što se već dugo nagađa, za njega više ništa nije isto Princ Harry, princ William Otkriveni novi detalji svađe između prinčeva Harryja i Williama, razlog njihovih trzavica uvijek je isti

A nakon jučerašnjeg poraza Engleske protiv naših Vatrenih princ je osjetio potrebu da se razočaranoj i uplakanoj britanskoj naciji obrati sa službenog Twitter profila Kensingtonske palače.

Princ William (Foto: Getty)
Princ William (Foto: Getty) Foto: Getty

"Znam kako se razočarano Englezi osjećaju, no ne mogu biti ponosniji na ovaj tim. Trebali biste hodati uzdignutih glava. Bili ste nevjerojatni, ušli ste u povijest i dali nama fanovima nešto u što možemo vjerovati. Znamo da ćemo od ovog tima imati još što vidjeti", napisao je emotivni princ.

Nekoliko dana prije i on i njegov mlađi brat, princ Harry bili su uvjereni kako se "nogomet vraća kući", no nakon sinoć potpuno je jasno da se ne vraća nogomet kući, nego dečki koji su bili zaduženi da ga vrate.

Princ William (Foto: Getty)
Princ Harry, princ William (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

"Idemo, Engleska - vraća se kući", rekao je William tada za britanske medije, a s njim se složio i Harry: "Definitivno se vraća."

Žao nam je, dečki, više sreće drugi put!