Prinčevi Harry i William posljednjih su se godinu dana jako udaljili, a navodno je sam princ William tražio da na sprovodu njihovog djeda ne bude rame uz rame s bratom.

Galerija


Princ William je navodno sam zamolio da bratić Peter Philips tijekom povorke na sprovodu princa Philipa hoda između njega i mlađega brata, princa Harryja. Tenzije između braće nakon sprovoda su splasnule te su razgovarali i šetali zajedno, no William nije htio tijekom povorke biti rame uz rame uz brata, pišu britanski mediji.

Vezani članci Princ Harry - 3 Neki misle da vode uštogljene i dosadne živote, ali ove fotke kraljevske obitelji pokazuju da se i oni itekako znaju opustiti Kate Middleton - 3 Kate je bila jako zabrinuta zbog Harryjeva vjenčanja s Meghan, jedna stvar ju je posebno mučila i to nikako nije mogla shvatiti

Prinčevi Harry i William posljednjih su se godinu dana jako udaljili, a posebno nakon što su Harry i njegova supruga Meghan Markle u intervjuu koji su dali voditeljici Opri Winfrey iznijeli niz optužbi na račun britanske kraljevske obitelji.

Na sprovodu princa Philipa braća nisu prozborila ni riječ, no kamere su ih nakon službenog dijela uhvatile kako zajedno odlaze iz kapele sv. Jurja. S njima je bila i Kate Middleton, a upravo ona je navodno najzaslužnija što su njih dvojica krenuli u razgovor.

Većina kraljevske obitelji je navodno hladnog stava prema Harryju, a trenutačno je svima najbitnije da kraljica bude dobro. Na Harryja nimalo ne obraćaju pažnju, a izvori bliski kraljevskoj obitelji tvrde da otkako se Harry vratio iz SAD-a, nije razgovarao ni sa kime iz svoje obitelji do samoga sprovoda. "Nitko više nema suosjećanja za njega nakon svega što je s Meghan rekao Opri Winfrey", tvrde izvori.

Harryjeva supruga Meghan ostala je u SAD-u te je sprovod pratila putem televizijskog prijenosa, jer su joj liječnici savjetovali da zbog trudnoće ne bi bilo dobro da putuje avionom. Ipak, na sprovod je poslala vijenac te je pazila na svaki detalj.

Lice koje je uništila operacijama skriva iza velikih naočala i šešira, njena pojava danas je pomalo uznemirujuća

Ova ljepotica nekad je bila jedna od naših najuspješnijih manekenki, a prije 10 godina se skroz povukla iz javnosti