napetost u zraku

William i Harry susreli se prvi put poslije više od godine dana, nekad bliska braća razdvojena na djedovom sprovodu

Princ Harry i princ William Princ Harry i princ William DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i princ William +0 Princ Harry i princ William Galerija

William i Harry posljednjih su se mjeseci udaljili, a posebno nakon što su Harry i njegova supruga Meghan Markle dali intervju voditeljici Opri Winfrey. Cijeli svijet je čekao trenutak kada će napokon biti jedan uz drugoga.

Prinčevi Harry i William su se u subotu prvi put pojavili zajedno u javnosti nakon više od godinu dana i to zbog sprovoda svog djeda, princa Philipa. Kako je i ranije najavljeno, prinčevi nisu u povorci prema kapeli sv. Jurja stajali jedan uz drugoga, već je između njih bio njihov rođak, Peter Philips.

Pogledaj i ovo Princ William i princ Harry - 2 U palači su bijesni! Procurili detalji dosad nepoznatog sukoba Williama i Harryja, sve se odigralo dok je kraljica umirala: "On nije imao pojma o tome"

Po ulasku u kapelu sv. Jurja William je bio ispred Harryja, a sudeći prema snimkama, nisu prozborili niti riječi tijeko čitave povorke. Britanski mediji javljaju kako su se svi nadali da će gubitak djeda za prinčeve značiti pomirbu, no ističu kako Harry i William nisu razgovarali otkako je mlađi princ stigao natrag u Veliku Britaniju prije nekoliko dana.

38-godišnji William i 36-godišnji Harry skupa s još šestoricom najužih članova britanske kraljevske obitelji su hodali iza lijesa svoga djeda.

William i Harry posljednjih su se mjeseci udaljili, a posebno nakon što su Harry i njegova supruga Meghan Markle dali intervju voditeljici Opri Winfrey, u kojem su prije mjesec dana iznijeli niz detalja iz dvog kraljevskog života. Meghan nije došla na sprovod princu Philipu, jer su joj liječnici preporučili da se mora paziti zbog trudnoće.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene