Posao iz snova

Princ William i Kate Middleton nude posao, evo koji su uvjeti i iznos plaće ako želite biti zaposlenik kraljevske obitelji!

Princ William i Kate Middleton Princ William i Kate Middleton Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton, princ William i princ George na Wimbledonu - 2 Kate Middleton, princ William i princ George na Wimbledonu - 1 Kate Middleton i princ William - 7 Kate Middleton i princ William - 6 Kate Middleton i princ William - 8 Kate Middleton i princ William - 5 Kate Middleton i princ William - 4 Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 1 +10 Princ William i Kate Middleton - 3 Galerija

Princ William i Kate Middleton objavili su zanimljiv oglas za posao, traže osobu koja će im voditi službeni Instagram profil.

Princ William i Kate Middleton objavili su zanimljiv oglas za posao za koji bi mogli dobiti tisuće prijava. Vojvoda i vojvotkinja traže osobu koja će im voditi službeni Instagram profil i ostale društvene mreže.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Kraljevska obitelj posljednjih se godina poprilično modernizirala, a budući prijestolonasljednici itekako uživaju dijeliti novosti sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Naveli su i uvjete koje očekuju od kandidata koji će se prijaviti za posao.

''Kandidati moraju biti kreativni i imati sposobnost rukovanja osjetljivim informacijama s taktom i diskrecijom u svakom trenutku. Od kandidata se zahtijeva sjajno znanje o stvaranju sadržaja, između ostalog i fotografiranje i snimanje videa'', stoji u prijavi.

''Ovo je uzbudljiva prilika da se pridružite komunikacijskom timu kako biste oblikovali i definirali digitalnu strategiju kućanstva'', napisali su.

William i Kate iznos plaće nisu naveli, a prema istraživanjima medija o sličnim pozicijama u kraljevskoj obitelji, plaća se kreće oko 50 tisuća funti godišnje. 

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea trenutno imaju 14 milijuna pratitelja na Instagramu te 2 i pol milijuna pratitelja na Twitteru.

Članovi kraljevske obitelji aktivni su i na YouTube kanalu.

Sati rada procijenjeni su na 37 i pol sati tjedno, a svi koji žele mogu se prijaviti online.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić sa svojim psom Tatjana Jurić - 1 +2 Tatjana Jurić - 2 Celebrity Tatjana Jurić javila se iz bolničkog kreveta i objasnila što se dogodilo: "Što i kako dalje, vidjet ćemo''

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić +6 Sandra Bagarić Celebrity Sandra Bagarić objavila fotku u vrućim hlačicama i badiću pa napisala nešto s čime se pratitelji nisu složili!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene