Za kraj svoje turneje Indijom, princ William i Kate Middleton odlučili su posjetiti Taj Mahal, mjesto blisko princezi Diani.


Kraljevska turneja Indijom i Butanom princa William i Kate Middleton bliži se kraju. Tijekom prvih dana kraljevski par je položio vijenac ispred spomenika žrtvama terorističkog napada na hotel Taj Mahal u Mumbaju, gdje su i odsjeli te gdje su prisustvovali 'raskošnom dobrotvornom prijemu'. Kako je kriket najpopularniji sport u Indiji, Kate i William su odigrali i par rundi na humanitarnoj utakmici, te su proveli čak pet sati planinareći Butanom.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan pokušavaju utišati nova šuškanja koja bi im mogla nanijeti štetu i dodatno narušiti njihov imidž Kate Middleton i princ William Bliski suradnik Kate Middleton otkrio kakva je zapravo kada se kamere ugase, čini se da u jednoj stvari posebno uživa

Sada je došao red na najiščekivaniji trenutak turneje – posjet Taj Mahalu. To mjesto princu Williamu budi velike uspomene, jer je 1992. princeza Diana tamo fotografirana sama. Upravo taj trenutak, u kojem ona sama sjedi na klupi ispred Taj Mahala, dao je naslutiti nevolje u braku s princom Charlesom. No, William i Kate zajedno su sjeli na tu istu klupu, te tako odlučili stvoriti nove uspomene.