Kakav luksuz!

William i Kate uhvaćeni na tajnom mjestu gdje se opuštaju prije polaska na obiteljski odmor, o njima brine čak 96 ljudi!

Kate Middleton, princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Kate Middleton, princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton, princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) +0 Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Galerija

Princ William i Kate Middleton otišli su na obiteljski odmor s djecom, a prije ukrcaja na let na zasad nepoznatu lokaciju boravili su u tajnom luksuznom apartmanu.

Princ William i vojvotkinja Kate Middleton viđeni su sa svoje troje djece ispred raskošnog apartmana Windsor kod londonske zračne luke Heatrow, gdje su odsjeli prije nego što su se otputili na zajednički odmor.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Članovima kraljevske obitelji u luksuzno uređenom apartmanu na usluzi je gotovo 100 djelatnika koji brinu o svima koji inače u njemu odsjedaju, od predsjednika država do svjetskih zvijezda s A-liste. Cijena noćenja iznosi 3300 funti, a u to je uključen i jelovnik s Michelinovim zviezdicama.

Uz to su im na raspolaganju privatni automobil, elegantne sobe s kraljičinim portretom, osoba koja će za njih obaviti kupnju te privatne sigurnosne provjere koje je potrebno obaviti prije ukrcaja na let.

William i Kate spakirali su kofere nakon poprilično teške godine koja je iza njih, a njihova konačna destinacija zasad nije poznata. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 1 Petar Grašo +0 Petar Grašo Celebrity Danijela Martinović iznenadila potezom prema Hani Huljić, a napravila je i nešto što Grašo još nije

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) +9 Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Nekad i sad Nekada su žene uzdisale za njegovim mišićima i pojavom, a sada im ga je i teško prepoznati na prvi pogled!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene