Princ William i Kate Middleton otputovali su u Irsku prije nekoliko dana, taman u vrijeme dok u Londonu borave Harry i Meghan.

Galerija


Dok su princ Harry i Meghan Markle u centru pozornosti na jednom od svojih posljednjih kraljevskih poslova u Londonu, nasljednik krune i njegova supruga opušteno se šetaju Irskom.

Vezani članci Kate Middleton i princ William Prošlo je već 9 godina od vjenčanja Kate i Williama, prisjetili smo se kako je izgledao njihov veliki dan Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) Princeza Charlotte će imati poseban rođendan ove godine, otkriveno što joj sprema kraljevska obitelj

Princ William i Kate Middleton otputovali su u Irsku prije nekoliko dana, a brojni smatraju da ništa nije slučajno. Već je odavno poznato gdje će 5. ožujka biti Harry i Meghan, no to nije potaknulo Williama i Kate da promijene svoje planove,

Dok jedni govore kako rat između braće tinja već duže vrijeme, a nitko ga ne obustavlja, drugi smatraju da je među prinčevima sve u redu.

Prema riječima poznavatelja kraljevske obitelji, Kate je velika podrška svom suprugu u ovom stresnom razdoblju, a čitavo je vrijeme uz njega. Njezini pokreti tijela pokazuju kako mu je veliki oslonac, a sve sastanke vodila je upravo ona, piše Daily Mail.

Kako javljaju, na Williamu se vidi koliko je pod stresom te da nije potpuno opušten, no Kate je tu da sve ispravi.

Nekad su je zvali seks-ikonom, a danas se zbog brojnih operacija skriva iza tamnih naočala

"Kak ti ne znaš gubiti, pa to je čudo!" Lana i Fabijan Pavao odmjerili snage I TLZP